TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Successos

Una canonada foradada provoca un despreniment al Pas

El servei de circulació i d'aigües comunal han tallat l'aigua al carrer Sant Jordi i la circulació a l'accés Corpínceps a causa de l'incident

L'aigua acumulada s'ha barrejat amb la terra i les pedres i està creant danys materials
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Encampha informat que el tall d’aigua ha estat concretament a la part nord del carrer Sant Jordi i per aquest motiu s'ha tallat a la circulació l’accés a Coprínceps per la canonada trencada. Segons informen, els serveis comunals hi estan treballant per reparar-ho i restablir els serveis el més aviat possible, però afirmen que l'incident de tall d'aigua no ha afectat a cap particular, únicament a la gasolinera del Pas de la Casa, Gasopas. D'altra banda, l'esllavissada ha afectat a tres vehicles, dos dels quals segons l'ens, no han patit pràcticament danys materials i el que ha estat més afectat s'ha parlat amb el propietari i se li ha donat l'assistència corresponent així com les gestions amb l'assegurança.

Els bombers, juntament amb el servei de circulació i el servei d'aigües comunal d'Encamp, hi han intervingut en un primer moment per crear una zona de seguretat al Pas de la Casa arran de l'afectació generada per un desprendiment d'aigua en una de les zones del poble aquest migdia. El servei d'aigües comunal encampadà està mirant quin seria l'origen d'aquest incident que sembla que ha estat provocat per una canonada foradada. Segons ha explicat el cos, hi ha uns 100 metres quadrats afectats de terra que han provocat aquesta filtració d'aigua i conseqüentment l'esllavissada de terra, pedres i herba que està generant danys materials a algun dels vehicles de la zona. El servei de circulació està treballant per treure els vehicles que encara estan al lloc juntament amb el cos de bombers per minimitzar-ne els danys.

Els veïnshanpresenciatcom "l'aigua surt de la muntanya, travessa per sota la carretera general, baixa pel costat de l'hiper4, torna apassarper sota el carrer Sant Jordi i cau més a baix delMcDonald's", segons han explicat al Diari.

Uns 100 metres quadrats afectats de terra que han provocat aquesta filtració d'aigua i conseqüentment l'esllavissada

La cònsol major, Laura Mas amb el servei de circulació comunal arran del desprendiment al Pas de la Casa

tracking