APOSTA PER L'ESPORT

El CTEO comptarà amb un servei de preparació física

El Govern també ha aprovat una segona convocatòria d'ajuts per a les entitats esportives

El Govern atorga 61.000 euros de subvencions a entitats esportivesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha aprovat avui la licitaciódel servei de preparació física i readaptació esportiva per a les federacions esportives nacionals que impulsen programes de tecnificació i alt rendiment associat alCentre de Tecnificació Esportiva d’Ordino (CTEO).

Segons el minsitre Jover, aquest projecte neix de la demanda del sector i té per objectiu oferir un servei integral per a la millora de rendiment esportiu dels esportistes becats al programa d'alt rendiment d’Andorra i per als i les esportistes dels programes de tecnificació i alt nivell de les federacions nacionals. A més, tabé busca posicionar el CTEO com a centre neuràlgic per a l’entrenament dels esportistes d’alt nivell i de tecnificació.

Durant el consell de ministres també s'ha donat llum verd a l’obertura de la segona convocatòria per a l’obtenció de subvencions i ajudes per a les entitats esportives legalment constituïdes. La convocatòria, de modalitat urgent, té per objectiu que les entitats esportives puguin donar continuïtat a activitats no previstes o reprogramades al moment de la primerav convocatòria d’ajudes.

tracking