Dos ferits en un accident a La Massana

El sinistre hauria estat provocat pel xoc entre dos turismes

La policia i el cos de bombers s'han desplaçat per atendre l'incident

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos homes residents, un de 22 anys i l'altre de 54, han resultat ferits aquest migdia en un accident de trànsit a La Massana, segons informa el servei mèdic de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Les víctimes han estat traslladades al centre cap a dos quarts de tres de la tarda i, a hores d'ara, els estan sotmetent a les proves mèdiques pertinents. Tot i això, fonts de l'hospital apunten que, després d'una primera revisió, només haurien patit lesions lleus.

A la zona de l'incident s'hi han desplaçat dos camions i una ambulància del cos de bombers, que fa poca estona ha acabat les tasques de neteja del paviment i ja s'ha reestablert la circulació en tots dos sentits. Segons informa el cos, el sinistre hauria estat generat pel xoc entre dos turismes. La policia també s'ha desplaçat al lloc després de rebre l'avís a les 13.54 hores.

L'accident s'ha produït als volts de les 14 hores d'aquest migdia a la carretera general 3 de La Massana, entre el túnel de Sant Antoni i el túnel artificial en sentit de baixada.

La policia i el cos de bombers s'han desplaçat per atendre l'incident

tracking