La pressió hospitalària baixa a tres pacients a planta i un a l'UCI

Es registren 7 positius nous des de divendres, amb 27 altes i només 54 casos actius

Hospital de Meritxell.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La pressió sanitària durant la cinquena onada de la Covid-19 mai ha arribat a ser preocupant i ara, amb aquesta a la baixa i en espera de si es produeix la temuda sisena després de les vacances d’estiu, l’hospital Nostra Senyora de Meritxell presenta unes xifres molts baixes d’ocupació de malalts de coronavirus. L’alta d’un pacient que estava ingressat a la unitat de cures intensives (UCI) del centre hospitalari el cap de setmana deixa només un malalt de Covid en aquesta situació. L’únic pacient que es troba ingressat a l’UCI de l’hospital de Meritxell no requereix respiració assistida. A més d’aquest malalt, el centre té ingressades tres persones més per coronavirus. Totes ho estan a la planta Covid de l’hospital, va informar ahir el Govern en una nota de premsa.

Respecte als contagiats de coronavirus que no han requerit hospitalització, segueix la tendència a la baixa en el nombre de persones amb la malaltia activa. El Govern va informar ahir que la xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 15.032 persones, set més que divendres passat, i es registren un total de 14.848 altes, 27 més que quaranta-vuit hores abans de la darrera actualització de les dades sanitàries de la pandèmia. La xifra de casos actius segueix baixant, una tendència que ja fa dies que es va inciar. Ahir hi havia 54 persones amb la malaltia activa, que són 20 menys que abans del cap de setmana.

Pel que fa als vaccins contra la Covid-19, des de l’inici del pla de vacunació del ministeri de Salut ja s’han administrat 95.916 vacunes (50.924 primeres dosis i 44.992 segones). Després que el ritme de vacunació hagi caigut durant el mes d’agost a conseqüència de les vacances d’estiu, està previst tornar a posar vaccins d’una manera més generalitzada aquesta setmana. El ministeri de Salut va informar la setmana passada que dijous es tornarà a vacunar.

tracking