CULTURA

Visita teatralitzada al Museu Casa d'Areny-Plandolit

Els assistents podran conèixer la casa i la família que l’habitava

Casa Museu d'Areny-Plandolit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ministeri de Cultura i Esports proposa redescobrir el Museu Casa d’Areny-Plandolit.Els visitants podran conèixer la casa i la família que l’habitava a través d’una visita treatralitzada de mans de Lis Caubet. Aquesta activitat s'emmarca en les ‘Nits d’estiu als museus’ i se celebrarà el pòxim dimecres 1 de setembre.

La família d’Areny-Plandolit ha tingut molts membres. Cadascun ha viscut la casa familiar d’Ordino d’una manera diferent. Alguns l’han adaptat a les seves aficions, com el doctor Pau Xavier, i d’altres l’han viscut com un lloc de pau per aïllar-se del dia a dia, com l’Assumpta. Assumpta d’Areny-Plandolit fou la filla de Don Guillem, figura amb la qual la família agafà renom. Ella no va viure permanent ment a la

casa, sinó que la va conèixer als estius, allunyada de les inclemències

meteorològiques, i la recordava com un indret de calma enmig d’un paradís.

Caubet es posarà a la pell de l’Assumpta i farà dos visites teatralitzades a la casa familiar dels Areny-Plandolit a les 20h i les 21.30h. L’assistència a les visites és gratuïta, però cal fer reserva prèvia obligatòria, ja que les capacitats són limitades. Per reservar cal trucar al telèfon (+376) 836 908.

tracking