CULTURA

La novena edició del Canòlich Music Festival se celebrarà al novembre

L'organització ha fet públic el cartell que comptarà amb artistes de la talla de Grillex, Workship.cat i Cesc Sansalvadó

Canòlich Music Festival

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El festival cristià Canòlich Music Andorra ha fet públics els artistes que participaranen la novena edició de l'esdeveniment que se celebrarà enguany.

Els caps de cartell són el raper madrileny Grilex, qui dedica les seves lletres a Déu des que es va convertir; el grup de música compost per joves catalans Workship.cat, que lloa el Senyor en català, tottraduint, interpretant i difonent versions en català dels cants de "worship" (lloança) dels millors cantants i bandes en llengua anglesa, i el músic i cantant barceloní Cesc Sansalvadó, que ja vaparticipar al concurs del festival quan feia les seves primeres passes.

La resta de cartell es consolida amb artistes vinculats al país. Els espectadors podran gaudir de la música del Cor de Rock d'Encamp, que interpreta versions corals de música pop, rock i de les llistes d’èxits i de la música de Sunset Dreams & Zip de Guzman, el cantantfilipí de música clàssica que resideix al país. També participaran en el festival el cantautor Patxi Leiva i el saxofonista i cantant andorrà Guillem Tudó, qui compta amb un recorregut important en l'escena nacional i internacional.Ladis Baró, la jove promesa del folk andorrà i el cantautor Quim Salvat també oferiran concerts durant el festival. L'esdeveniment també comptarà amb els balls de l'Esbart Lauredià,el primer grup folklòric de Sant Julià de Lòria fundat l’any 1951.

La novena edició del festival de música cristiana se celebrarà a Sant Julià de Lòria els dies 8, 19 i 20 de novembre de 2021.

tracking