APLICACIÓ MÒBIL

L'app MOU_T_B incorporarà la compra online d'abonaments de bus

L’eina també mostrarà els aparcaments disponibles de Canillo i els punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

Instal·lació de FEDA.arxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavier Forné, gerent de FEDA solucions ha presentat avui les novetats que l’aplicació de mòbil MOU_T_B incorporarà de cara a principis de setembre. La principal novetat serà la possibilitat de comprar paquets o abonaments de bus a través de l’aplicació, una opció que fins ara només es contemplava amb la compra bitllets senzills. En aquest sentit, l’usuari, que podrà escollir entre la compra de 10, 20, 30 o 40 crèdits/viatges gaudirà de certs avantatges, com la reducció en el preu, la comoditat o l’estalvi de temps, ja que el bitllet es convertirà en un codi QR que només s’haurà d’escanejar a l’hora de pujar al bus. “És aposta per a fomentar la mobilitat sostenible” ha afirmat Forné. “Costa una mica que la gent faci el pagament online perquè és una cosa de costums. Molta gent puja al bus amb la moneda de dos euros. Esperem que els abonaments hi ajudin” ha apuntat.

D’altra banda, també s’integrarà a l’aplicació la possibilitat de reservar bicicletes Cicland, de veure la disponibilitat dels aparcaments de Canillo i es tindrà referenciada la xarxa de carregadors de vehicles elèctrics. “La idea és tenir una sola app per tots els mitjans de transport del país” ha explicat Forné. A més, el gerent de FEDA Solucions ha afegit que “estem oberts a fer noves integracions”, en relació a la possibilitat d’incorporar al servei altres mitjans com ara patinets elèctrics o taxis.

Pel que fa al nombre d’usuaris, a hores d’ara, FEDA té constància que 4.300 persones s’han descarregat aquesta aplicació.

tracking