x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Mor una noia de la Seu en un accident de moto a Palamós

La jove, de 19 anys, anava amb un noi que també va perdre la vida
Carretera on van passar els fets.

Carretera on van passar els fets.

Carretera on van passar els fets.

Actualitzada 14/08/2021 a les 12:10
Una jove de 19 anys va perdre la vida en un tràgic accident de moto a Palamós, a Girona. La jove, nascuda a la Seu d’Urgell, anava acompanyada d’un altre jove, de 20 anys, veí de Calonge, que també va perdre la vida en el sinistre. Les autoritats policials van rebre l’avís pels volts de les nou de la nit de dijous. L’accident va tenir lloc al quilòmetre 326,9 de l’autovia C-31 en sentit sud, a l’altura de Palamós.

Per causes encara desconegudes, la motocicleta conduïda pel jove de 20 anys va xocar contra el voral i va sortir projectada a gran velocitat fins que va topar amb un camió que es trobava estacionat a l’aparcament d’un supermercat pròxim. A causa d’aquest xoc, els dos joves van perdre la vida. Arran del sinistre es van mobilitzar sis patrulles dels mossos d’esquadra, sis dotacions dels bombers de la Generalitat i tres unitats del sistema d’emergències mèdiques.

Jordi Fàbrega, alcalde de la Seu d’Urgell, va publicar un tuit donant suport a la família i als amics de les víctimes. El Servei Català de Trànsit va anunciar que amb aquestes víctimes són 83 les persones que han perdut la vida en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, 29 de les quals motoristes. El Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres els 365 dies de l’any per oferir un servei d’orientació i informació sobre els tràmits.
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts