Els Estats Units desaconsellen viatjar a Andorra

Els Centres per al Control i Prevenció de Malalties d'Estats Units (CDC) consideren que el Principat té un risc "molt alt" de contagi

El turisme es refà a poc a poc.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'increment de casos positius durant les últimes setmanes està elevant l'amenaça de contraure la malaltia a qui esculli el Principat com a destí turístic. Tant és així que els Centres per al Control i Prevenció de Malalties d'Estats Units (CDC) han afegit Andorra dins del grup de destinacions que tenen el risc de contagi al "Nivell 4: Covid-19 molt alt", el que significa que des de Nordamèrica es desaconsella totalment viatjar al Principat.

A més d'Andorra, hi ha 15 països més que han estat inclosos dins del risc de nivell 4: Curaçao, Gibraltar, Grècia, Guadalupe, Iran, Irlanda, Illa de Man, Kazakhstan, Lesotho, Líbia, Malta, Martinica,SaintBarth, Sant Martí i les Illes Verges Nord-americanes.

L'agència recorda que "els viatgers completament vacunats tenen menys probabilitats de contraure i propagar la Covid-19. No obstant això, els viatges internacionals presenten riscos addicionals, i fins i tot els viatgers completament vacunats poden tenir un major risc de contraure i possiblement propagar algunes variants de covid-19".

tracking