Balanç setmanal

Detinguda una dona resident i l'exparella per agredir-se

La policia va arrestar l’home després que la dona relatés una baralla al seu domicili

Seu de la policia a Escaldes-Engordany.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos de policia va detenir dijous passat un home resident de 31 anys després d’interrogar la seva exparella, una dona resident de 30 anys, que havia estat detinguda un dia abans per ser la presumpta autora d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic, segons va indicar ahir el cos d’ordre en un comunicat.

La dona va ser detinguda dimecres a les 22.13 hores després de trucar a la policia arran d’una discussió domèstica que estava succeint al seu domicili. Tal com va relatar la policia, el cos d’ordre va rebre l’avís a les 22.11 hores i ràpidament va enviar patrulles per controlar la situació. Tanmateix, la intervenció dels agents va acabar amb la detenció de la denunciant per haver agredit l’home.

No obstant això, quan la dona va passar a disposició judicial l’endemà i en el decurs d’una enquesta preliminar, la policia va procedir a la detenció de l’home en arribar a la conclusió que ambdós s’haurien agredit mútuament en el context de la discussió que va originar la primera detenció.

Així ho va comunicar ahir la policia en el balanç de detencions setmanals que emet regularment el cos, en què destaquen un total d’onze diligències per delictes contra la seguretat en el trànsit. Cal dir que en les darreres setmanes la policia du a terme una campanya especial contra l’alcoholèmia. En aquest sentit, les onze intervencions van ser totes d’homes, amb edats compreses entre els 19 i els 58 anys, però destaquen sobretot els joves, i el cas més greu va tenir lloc divendres passat a les 04.45 hores de la matinada. Es tracta d’un cas en què un jove resident de 22 anys va causar un accident amb danys materials i va donar positiu en la prova amb una taxa d’1,58 grams d’alcohol per litre de sang.

tracking