x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

Salut registra 69 contagis de Covid des de divendres

Els pacients ingressats per Covid a l'hospital baixen de 6 a 4
Proves TMA divendres passat a la plaça de braus

Proves TMA divendres passat a la plaça de braus

Proves TMA divendres passat a la plaça de braus

Fernando Galindo
Actualitzada 02/08/2021 a les 16:46
La pandèmia deixa un balanç de 69 nous positius diagnosticats des de divendres amb un total de 14.747 afectades pel virus des del març de l'any passat. L'important increment de contagiats no comporta augment dels casos actius perquè Salut ha donat 86 altes des de l'últim balanç, segons ha informat el Govern aquesta tarda. Les persones afectades per la Covid són avui 323, 17 menys que les registrades a finals de la setmana passada i el total de recuperats ascendeix a 14.296. 

La pressió hospitalària disminueix lleugerament perquè els 6 ingressats de divendres han baixat a 4, dos a planta i dos a l'UCI amb ventilació mecànica. 

Les xifres de vacunats també creixen de manera notable amb 1.908 dosis més administrades des del balanç de divendres. Els vaccins posats s'enfilen a 88.587 dels quals 38.592 corresponen a persones que ja han completat la pauta d'immunització. El nombre s'incrementa en 1.907 vacunats per les segones injeccions d'AstraZeneca que estan rebent ciutadans que van tenir la primera punxada al juny i suposa que més del 57% de la població vacunable ja té les dues dosis contra el virus. 

Salut ha administrat a més durant aquests dies un vaccí més de primera dosi que suma 49.995 injeccions, que significa que gairebé el 75% de la població de més de 16 anys que s'hauria d'immunitzar ja ha rebut una punxada d'uns dels tres fàrmacs que s'administren a Andorra. 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts