x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Col·lectius

Campanya per donar visibilitat a les víctimes de bullying

L'Associació per la Defensa del Jovent en Risc d'Andorra difon testimonis a les xarxes socials
Sylvette Balboa explica a Tik Tok que va patir bullying

Sylvette Balboa explica a Tik Tok que va patir bullying

Sylvette Balboa explica a Tik Tok que va patir bullying

Facebook
Actualitzada 02/08/2021 a les 16:54
L'Associació per la Defensa del Jovent en Risc d'Andorra ha posat en marxa una campanya per donar visibilitat a les persones que han estat víctima d'assetjament escolar. El primer testimoni que han fet públic a les xarxes socials és el de Sylvette Balboa que explica a Tik Tok la situació de bullying que va patir quan estudiava al Lycéé Comte de Foix. 

La jove narra que va marxar del Lycéé perquè els companys es ficaven amb ella i que no va poder abandonar el centre fins que va tenir 18 anys perquè la mare no li permetia "perquè era un moment que no es parlava del bullying". Sylvette Balboa relata que va deixar el centre "perquè no volia continuar en la classe d'aquella gent" i assenyala que una de les coses que més li va sobtar és que una noia "em va dir que es ficava amb mi perquè no es fiquessin amb ella, això em va deixar flipada". 

El testimoni difós per l'Associació de Defensa del Jovent en Risc manifesta que el pitjor curs va ser l'últim que va passar al centre i que el bullying que va patir "em va generar un trauma que va fer que no pogués passar pel Lycéé en anys". I incideix que una vegada una de les noies que participava en l'assetjament escolar li va demanar perdó i ella li va dir que sí però que no podien ser amigues "perquè soc molt rencorosa i no em dona la gana perdonar aquesta gent perquè em van fotre l'adolescència".

 
Etiquetes
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts