x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
TURISME D'ESTIU

L'Andorra Mountain Music tornarà

Budzaku assegura que el festival repetirà el 2022 tot i que no serà al juliol per no trepitjar el Cirque du Soleil
Comença el concert de Guetta

Comença el concert de Guetta

L'actuació de David Guetta a Soldeu s'inicia amb retard i amb pluja

David Guetta

David Guetta

David Guetta

David Guetta

David Guetta

David Guetta

Assistents al concert protegits contra la pluja que va retardar l'actuació més d'una hora.

Assistents al concert protegits contra la pluja que va retardar l'actuació més d'una hora.

Assistents al concert protegits contra la pluja que va retardar l'actuació més d'una hora.

Adrià Esteban
Els assistents de primera fila esperant l'actuació de David Guetta.

Els assistents de primera fila esperant l'actuació de David Guetta.

Els assistents de primera fila esperant l'actuació de David Guetta.

Adrià Esteban
Assistents al festival.

Assistents al festival.

Assistents al festival.

Actualitzada 01/08/2021 a les 16:15
L’Andorra Mountain Music tornarà l’estiu que ve. Ahir ho va anunciar el director general d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, que es va mostrar convençut “al 100%” que repetirà el 2022 perquè “el format ha funcionat”. Budzaku va explicar que el festival ha tingut molt de ressò més enllà de les fronteres andorranes i va posar en valor la qualitat dels artistes que han format part del cartell de la present edició. No obstant això, el gerent d’Andorra Turisme va manifestar que de cara a l’any vinent s’haurà de buscar una alternativa en el calendari perquè “el juliol és el mes reservat per al Cirque du Soleil”.

En aquest sentit, Budzaku va descartar que el problema sigui per raons pressupostàries sinó per la convivència coetània entre els dos esdeveniments. D’aquesta manera, va deixar entreveure que l’agost podria ser l’opció més factible ja que al setembre no hi ha tant de moviment de turistes “i estaríem fora de joc” i el juny “té unes característiques meteorològiques que s’haurien de tenir en compte perquè estem a 1.800 metres d’alçada”.

En relació a l’afluència de visitants, Budzaku va destacar que el festival haurà congregat més del 80% d’espectadors en les cinc sessions programades, la qual cosa suposa una afluència que volta els 16.000 assistents. “Tenint en compte la pandèmia i tot el que significa fer un concert en aquestes característiques estem més que contents”, va subratllar.

Concretament, figuren el ple de 4.000 entrades venudes al primer concert amb Armin van Buuren i 4.000 també al concert d’ahir de David Guetta. En les actuacions de Bob Sinclair i Don Diablo es van fregar els 3.500 assistents respectivament, mentre que en el Mónica Naranjo no es van assolir els objectius fixats. De totes maneres, Budzaku va excusar l’artista espanyola “perquè està actuant a molts llocs d’Espanya”. Respecte al concert cancel·lat de Texas, en un primer moment, i de DJ Snake, uns dies després, el gerent va comentar que hi hauria unes 400 persones en standby. “Aquestes entrades es van mantenir d’un concert a l’altre, i ara estem valorant com procedim i què fem amb ells, ho decidirem en aquestes pròximes setmanes, però no és una prioritat ara mateix”, va afirmar.

La pluja fa trontollar Guetta
Tal com ja va passar en l’edició inaugural amb Van Buuren, la pluja va fer acte de presència ahir i va obligar a endarrerir més d’una hora el concert de David Guetta. Precisament, preguntat per les inclemències meteorològiques, Budzaku va obrir la porta al futur recinte funcional com a seu alternativa del festival en properes edicions. “No descartem que l’Andorra Mountain Music sigui un esdeveniment dins del multifuncional però hi ha moltes coses més que es poden fer allà i el festival té la particularitat de la natura i l’aire lliure”, va cloure.

 
INCONDICIONALS SOTA LA PLUJA
El Mountain Music clou accidentat per la pluja  i repetirà lany vinentTot i el retard d’hora i mitja, l’incessant xàfec d’aigua, els sis graus de temperatura o l’enfangat terra, Guetta va posar a prova la incondicionalitat dels seus seguidors durant l’actuació de l’Andorra Mountain Music. “Venim d’Argentona i a la que vam veure la informació per les xarxes socials vam tenir clar que volíem venir al concert exclusivament pel David Guetta”, exposa el Sergi Blanco, que malgrat tenir segona residència a la Cerdanya ha optat per pernoctar al Principat juntament amb la seva família. L’inici de les vacances, doncs, és una bona oportunitat per veure en directe David Guetta, “que és el número u”, ressalta. El Miguel Martín i la seva parella, de Girona, també són a Soldeu amagats sota una capelina. “Volíem fer turisme per Andorra però el temps no ens ha acompanyat”, apunta. Amb tot, valora els esforços de l’organització per tirar endavant la celebració del festival malgrat les limitacions de la pandèmia. “És una situació complicada. Hem hagut de passar abans per la plaça de braus a entregar el certificat conforme estàvem vacunats, vull dir, tot és un repte”, reflexiona. Per la seva banda, el Sergi considera que les mesures sanitàries són “correctes però insuficients”. “Nosaltres estem doblement vacunats i hem anat al punt de control però creiem que ens haurien d’haver fet un test d’antígens. I més en la situació en la qual estem de pandèmia amb la cinquena onada”, declara.
Etiquetes
Veure’n més
25
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts