x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Turisme

El mirador solar de Tristaina clou juliol amb prop de 20.000 visitants

Moreno assegura que Ordino-Arcalís “està batent xifres de temporades anteriors”
Actualitzada 01/08/2021 a les 12:52
En el seu primer mes de vida, el mirador del rellotge solar a Tristaina ja s’està consolidant com un dels principals atractius turístics del país. Almenys les dades que manega Ordino-Arcalís així ho confirmen, ja que la infraestructura ha rebut prop de 20.000 visitants des de la seva inauguració el passat 9 de juliol. “Estem batent xifres de temporades anteriors. Excepcional és la paraula.” Així d’exultant es va mostrar el director general de Grandvalira Juan Ramón Moreno en declaracions al Diari, confessant que ell ja ha pujat fins a quatre ocasions al cim del Peyreguils. “Es troba ubicat a la zona que rep més excursionistes d’Andorra, que són els llacs de Tristaina, i el mirador no fa res més que potenciar-ho”, va subratllar.

En aquest sentit, Moreno va considerar que una de les claus gràcies a les quals la infraestructura “està agradant al visitant” és la seva “fantàstica integració en l’entorn natural”. A més, va posar en valor la transversalitat de l’activitat. “Et permet una excursió de dia meravellosa en família i pots pujar a peu des de l’aparcament de baix o pujar en telecabina i empalmar-ho amb el telecadira de Creusans. És a dir, et permet jugar en funció de la teva edat i la teva condició física. Si a això sumes el restaurant de la Coma, tens un matí meravellós”, va assenyalar el director general de Grandvalira, convençut que l’excursió “estarà entre les millors d’Andorra”. “Serà una visita obligada per a les persones que vinguin dos o tres dies al país”, va afegir.

El mirador solar es troba situat al pic de Peyreguils, a 2.701 metres d’altitud i a pocs metres de la divisió entre territori andorrà i francès. Aquest pic forma part del circ de Tristaina, juntament amb el pic de Costa Rodona, el pic de Tristaina, el pic de Creussans i el pic de Cabanyó.

D’aquesta manera, des de la plataforma es pot gaudir d’una vista panoràmica de la vall, tant de la part andorrana com del territori francès.
 
"EL NOU L'ABARSET SERÀ IMBATIBLE"
D’altra banda, de cara a la temporada d’hivern, una de les novetats que prepara Grandvalira és l’estrena del nou L’Abarset després que l’anterior tanqués perquè s’edifiqués una promoció de pisos de luxe. En aquest sentit, Moreno va assegurar que el nou local “serà imbatible”.


“L’antic Abarset era una icona de Grandvalira i crec que ara evolucionarem cap a un producte més complet amb una oferta major per a distintes èpoques de l’any i segments horaris del dia. Probablement serà el millor après-ski d’Europa”, va manifestar el director general de Grandvalira.
Veure’n més
11
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts