x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
internacional

La variant Delta podria ser contagiosa com la varicel·la

Efectes de la varicel·la.

Efectes de la varicel·la.

Efectes de la varicel·la.

Actualitzada 31/07/2021 a les 06:23
La variant Delta s’ha col·locat indiscutiblement com la més preocupant per a la majoria de països. Actualment, de fet, és la que preval en molts d’ells. El seu nivell de transmissibilitat ha cridat l’atenció dels experts, que la qualifiquen com molt més contagiosa que l’Alfa (Regne Unit), ja per si mateixa més transmissible que la soca original.

Als Estats Units l’increment de casos associats a aquesta variant ha provocat la tornada de les mascaretes, dos mesos després que Joe Biden anunciés que no eren obligatòries. De fet, els centres de control i prevenció de malalties (CDC), en un document intern, assenyalen que la variant Delta del coronavirus és tan contagiosa com la varicel·la.

La preocupació al voltant d’aquesta variant ha sorgit les darreres setmanes. Rochelle Walensky, directora dels CDC, va assegurar que la Covid podria estar a “unes quantes mutacions” d’escapar de l’efecte de les vacunes. Davant d’aquest fenomen la CNN ha fet una crida per demanar a la població que s’ho prengui com un fet seriós. “La gent ha d’entendre que no és una falsa alarma. Això és seriós. És un dels virus més transmissibles que coneixem. El xarampió, la varicel·la i el coronavirus es troben tots al mateix nivell”, es va anunciar.

De fet, d’acord amb el text de l’entitat nord-americana, les persones que compten amb la pauta completa i es contagien poden transmetre la malaltia al mateix ritme que els no vacunats.
Etiquetes
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts