El ciclista Jasper de Buyst es trenca la clavícula en ser atropellat

El jove busca altres ciclistes que passaven pel lloc dels fets per aclarir les circumstàncies de l'accident

El ciclista resident Jasper de Buystlotosaudal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ciclista resident Jasper de Buyst de l'equip lLoto Soudal va ser la persona ferida en l'accident de primera hora de la tarda a la carretera de la Rabassa. El jove de 28 anys va patir el trencament de la clavícula i ha fet públic a les xarxes socials que busca els ciclistes que passaven pel mateix lloc per aclarir les circumstàncies dels fets per a l'informe de la policia i pel de les assegurances. El ciclista precisa que el vehicle que el va atropellar el va ajudar.

De Buyst va ser donat d'alta a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell poc després del sinistre que li va provocar contusions i el trencament de la clavícula, segons va explicar el cap de guàrdia. L'accident va tenir lloc a la carretera secundària 130 a Sant Julià. La policia va indicar que va rebre l’avís a les 13.21 hores del migdia i que a l’accident s’havien vist involucrats el ciclista ferit i un turisme familiar Mercedes Benz V amb matrícula francesa.

El ciclista explica en la publicació que estava baixant i va ser atropellat per un vehicle que circulava de pujada i va envair el carril contrari per avançar dos ciclistes que ascendien a la Rabassa. I demana si algú li pot ajudar a contactar amb els dos ciclistes que estaven fent la pujada.

La xarxa viària va registrar un altre accident ahir amb el resultat d'una dona ferida. El sinistre va tenir lloc poc abans de les dues de la tarda al punt quilomètric 1,400 de la carretera de l’Obac entre un Audi A4 i un Volkswagen Golf, els dos amb matrícula del país. Una dona resident de 47 anys que conduïa el Volkswagen va resultar ferida de poca consideració i va ser donada d’alta de seguida, segons va explicar el cap de guàrdia de l’hospital.

tracking