x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
rEPORTATGE

“L'infern”del youtuber

Salva, un creador de contingut resident a Andorra, fa públic el seu patiment psicològic a conseqüència d’un accident amb un vehicle de luxe
Estat en què va quedar el vehicle després de l'accident.

L'infern del youtuber

Estat en què va quedar el vehicle després de l'accident.

SALVA
Actualitzada 29/07/2021 a les 12:09
A la merda el cotxe; estic viu, he tornat a néixer. Sé perfectament que em podria haver matat.” Aquestes paraules les va fer públiques ahir en un vídeo penjat al seu canal de YouTube el creador de contingut Salva, resident al Principat. El jove es va expressar d’aquesta manera en un vídeo sobri gravat a casa seva i ben allunyat de l’habitual contingut.

El creador va relatar que l’accident va succeir diumenge passat de matinada quan baixava per una carretera d’Andorra amb molts revolts “i vaig veure un animal i vaig trepitjar el fre a fons”. Llavors afirma que va saltar l’ABS de l’Aston Martin i no sap ben bé què va passar però el cotxe va anar “a la cuneta, van saltar els airbags i no recordo res més. El següent que vaig veure era la policia i els serveis d’emergència que havien acudit al lloc dels fets”.

El mes de febrer Salva va participar en un programa de televisió en què va fer públic que acudia de manera regular al psicòleg perquè l’ajudés a gestionar la popularitat i va relatar que de més jove va sofrir assetjament pels seus vídeos.
El youtuber havia anat a sopar amb la seva parella i abans de la cruïlla d’Erts va perdre el control del vehicle, valorat en uns 200.000 euros, que va patir enormes desperfectes.


De la mateixa manera, el creador va lamentar alguns missatges penjats la xarxa i va afirmar que no anava begut en el moment de l’accident. El jove resident a Andorra explica que la policia li va posar una multa administrativa pel nivell d’alcoholèmia que va donar i incideix que és diferent el mètode de mesurar al Principat del que s’aplica a Espanya per la taxa que s’aplica. Salva incideix que “no vaig beure, no se’m veia borratxo, no se’m va fer segona prova ni analítica i això ja està en mans de la meva advocada”, i recalca que si hagués donat una taxa elevada no tindria el carnet de conduir que mostra davant la càmera en aquell moment.


Tant ell com la seva companya van resultar ferits lleument arran de la topada. En aquest sentit, va comentar que ha necessitat atenció a l’hospital “perquè no estic bé psicològicament”, i que afortunadament ell i la seva parella, que l’acompanyava al cotxe, estan bé, “que és l’important”, i mostra una foto del vehicle de luxe destrossat pel sinistre.


Precisament, fa poc menys de 15 dies el mateix Salva va fer una sèrie de vídeos i de publicacions a les xarxes socials en què es mostrava entusiasmat per l’adquisició d’aquest vehicle esportiu. Una fita que, assegura, és un somni que tenia des de petit.


Molts altres creadors de contingut van mostrar-li suport, entre els quals el també resident a Andorra Logan G, el qual comparteix molt contingut amb Salva i forma part del grup de creadors que habitualment participen en els seus vídeos.
Etiquetes
Veure’n més
55
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts