Concert

Govern habilita controls sanitaris de cara al concert de David Guetta

Com en el concert de Bob Sinclar, serà obligatori passar abans per un dels dos punts

Les proves TMA es fan ara a l'Stop Lab de la plaça de brausFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El concert de David Guetta tancarà l’Andorra Mountain Music aquest dissabte 31 de juliol. Una cita que té les entrades exhaurides des de ja fa unes setmanes i que, com en l'actuació de Bob Sinclar, s'extremaran les mesures per evitar nous contagis de la Covid-19. El Ministeri de Salut del Govern mantindrà l'obligatorietat de passar per un dels dos punts de control sanitari habilitats de cara a la cita.

Un dels punts de control sanitari se situarà a Andorra la Vella i, més concretament, a la plaça de Braus. Estarà habilitat demà divendres des de les 18:00 hores fins les 22:00 hores. El dissabte estarà obert de 9:00 a les 17:00 hores i s’hi pot acudir sense reservar prèviament. El segon punt habilitat per als controls serà a l’aparcament del Tarter, que estarà obert dissabte des de les 10 hores fins les 20 hores.

En aquest cas, el Ministeri de Salut ha anunciat que s’obrirà parcialment el servei de restauració, tot i que es regularà el seu accés i aquest espai serà de capacitat limitada. L’obertura de portes és a les 18:00 hores i a l’entrada caldrà presentar primer la polsera acreditativa de la condició sanitària i després, l’entrada corresponent. En aquesta actuació no es permetrà sortir del recinte ja que es reobre el servei de restauració.

tracking