x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK

Campanya de conscienciació sobre les obligacions per tenir animals de companyia

Una propietària passejant els gossos.

Campanya de conscienciació sobre les obligacions per tenir animals de companyia

Una propietària passejant els gossos.

Fernando Galindo
Actualitzada 29/07/2021 a les 12:09
La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, ahir en qualitat de ministra portaveu, va informar de la licitació d’una campanya de sensibilització a la ciutadania per conscienciar sobre les obligacions que comporta tenir un animal de compa­nyia. En col·laboració amb les associacions protectores d’animals, l’executiu enfocarà la campanya tant per als que es plantegen l’adquisició d’un animal de companyia com per als que ja en tenen un.

En el primer dels casos es vol conscienciar sobre tots els paràmetres que cal tenir en compte per garantir, el millor possible, el benestar de l’animal. Així, caldrà incidir en l’entorn familiar, l’estatus econòmic, el tipus d’habitatge de què es disposa i el tipus d’animal que es vol adquirir o adoptar. En el segon cas, es potenciarà una major convivència entre la ciutadania, recordant les normes bàsiques que cal seguir quan és té un animal de companyia.

Campanya per apadrinar
D’altra banda, l’entitat GosSOS va presentar ahir la campanya #apadrinaGosSMS, una iniciativa amb la qual es vol promoure l’apadrinament de gossos mitjançant un SMS al 607. De moment, la Chiqui, la Chispa, la Paca i el Sheik són els primers cans que participen a la campanya, amb la qual es podrà col·laborar a partir d’un euro a la setmana en l’apadrinament d’alguns dels gossos que estan en acollida o en llars vulne­rables.
Etiquetes
  • #4 udol trist
    (29/07/21 21:22)

    tenir gos , una moda més ... va dir..
    Molt ben dit. El gos del veí està tancat tot el sant dia, a les fosques, persianes baixades, udolant quan vol tot el dia i cada vegada que passa algú pel replà es posa a bordar a 70 decibels (mesurat per tècnics). El seu propietari diu que és adoptat i que se l'estima molt. Els veins nar tragant...

    Respondre
  • #3 Limitacions higièniques i civiques
    (29/07/21 14:19)

    Si-us-plau les autoritats han de prohibir-ne el que els deixin jeure als bancs dels carrers!!! ELS BANCS SON PER SEURES LES PERSONES NO PER JEURE-HI ELS GOSSOS!!! FINS AQUÍ PODÍEM ARRIBAR!

    Respondre
  • #2 tenir gos , una moda més ...
    (29/07/21 13:02)

    Doncs ja és hora de que molts proprietaris de gossos entenguin que tenir un gos per tenir- lo tot el dia sol tancat a casa i treure ' l a embrutar els carrers un parell de vegades al dia no és estimar els animals ni ser massa respectuós amb els veïns...

    Respondre
  • #1 Czarny
    (29/07/21 10:15)

    No crec que serveixi de res, però demostra el compromís del govern en escoltar i solucionar els problemes de la gent. 




    Com a manera d'extraviar unes pessetes no està mal. 




    Sempre he pensat que per a saber tracatar un gos com Déu mana s'ha de ser un savi. Quelcom que no té res a veure amb l'erudició, sino amb la serenitat i la mesura. 




    Quan fa ja molts anys vam adoptar un gos, al veterinari feien classes de psicologia canina. Atendre-les ens va ser enooormement profitós. Animo a tothom a investigar-ho, especialment si tenen gos. 

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts