x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

El youtuber Salva afirma que està vivint "un infern" arran de l'accident amb l'Aston Martin

El jove ha publicat un vídeo al canal de YouTube per explicar el sinistre i com es troba arran dels fets
Salva explica l'accident amb l'Aston Martin

Salva explica l'accident amb l'Aston Martin

Salva explica l'accident amb l'Aston Martin

Salva
Així va quedar el cotxe del youtuber

Així va quedar el cotxe del youtuber

Així va quedar el cotxe del youtuber

Actualitzada 28/07/2021 a les 17:37
El youtuber Salva ha fet públic un vídeo al canal de YouTube per explicar l'accident que va patir el cap de setmana i on va quedar destrossat l'Aston Martin que havia estrenat fa poc. El jove espanyol resident a Andorra assegura que està "vivint un infern" i que deixarà de sortir per un període en les xarxes socials perquè necessita "desaparèixer un temps" i passar temps amb la parella i la família. Salva remarca que "no faig el vídeo per fer pena" si no per ressaltar que la vida et canvia en un segon.

El youtuber comença la intervenció al vídeo assegurant "imagineu tenir un somni des de petit, estar treballant tota la vostra vida per aconseguir-lo i quan el teniu llançar-lo a la brossa". Salva comenta que ha necessitat atenció a l'hospital "perquè no estic bé psicològicament" i que afortunadament ell i la seva parella que l'acompanyava al cotxe estan bé "que és l'important" i mostra una foto del vehicle de luxe destrossat pel sinistre.

El jove relata que l'accident va succeir diumenge 25 de juliol de matinada quan baixava per una carretera d'Andorra amb molts revolts "i vaig veure un animal i vaig trepitjar el fre a fons".  Llavors afirma que va saltar l'ABS de l'Aston Martin i no sap ben bé què va passar però el cotxe va anar "a la cuneta, van saltar els airbag i no recordo més. El següent que va veure era la policia i els serveis d'emergència que havien acudit al lloc dels fets. I afegeix que el primer missatge que vol deixar clar "és que a la merda el cotxe" insistint que l'important és que ell i la parella es troben bé i "estic viu, he tornat a néixer" alhora que recalca que "sé perfectament que em podria haver matat" i per això assenyala que no pot tornar a passar pel lloc de l'accident i per ara "em veig incapaç de conduir".

La "maldat" de la gent
Salva es mostra molt dolgut amb els comentaris que s'han fet sobre ell arran de l'accident amb l'Aston Martin que acabava d'estrenar. El youtuber manifesta que ha pogut veure "la maldat de l'ésser humà" per les referències que s'han fet a que conduïa begut o perquè assegura que ha arribat a llegir que hi ha gent que s'alegra de l'accident. El jove resident a Andorra explica que la policia li va posar una multa administrativa pel nivell d'alcoholèmia que va donar i incideix que és diferent el mètode de mesurar al Principat del que s'aplica a Espanya per la taxa que s'aplica. Salva incideix que "no vaig beure, no se'm veia borratxo, no se'm va fer segona prova ni analítica i això ja està en mans de la meva advocada" i recalca que si hagués donat una taxa elevada no tindria el carnet de conduir que mostra davant la càmera en aquell moment.


Un vehicle de luxe nou

Un youtuber resident a Andorra va patir la matinada de diumenge un espectacular accident amb el seu flamant Aston Martin que acabava d’estrenar, i que havia presentat en un vídeo al seu canal. El youtuber havia anat a sopar amb la seva parella i abans de la cruïlla d’Erts va perdre el control del vehicle, valorat en uns 200.000 euros, que va patir enormes desperfectes. Al vídeo on presenta la seva adquisició es pot veure la lletra P de la matrícula, que dona idea que acabava de sortir del concessionari. El jove i la seva parella van patir ferides molt lleus que no van requerir cap assistència especial.
Etiquetes
  • #73 Reservadeta
    (01/08/21 11:06)

    Doncs jo li envio amb aquest nen tot el meu suport i molts ànims.
    Independentment del seu nom, de la seva feina i el seu estatus.
    A la fi, es una persona que ha aconseguit els seus somnis amb calerons guanyats de forma honrada. Que guanya mes que qualsevol dependent? Si, i quin es el problema? No coacciona a ningú i no es dins de de la il•legalitat. Doncs que es permeti els somnis que vulgui, i si se li trenquen les joguines ja en farà per en tindre mes. Una llàstima el teu accident, Salva; pero si tens salut, pots tornar a aconseguir el que et proposis. Molts ànims i aúpa!

    Respondre
  • #72 ciutadà preocupat
    (31/07/21 10:02)

    M'en alegro que no hi hagin morts, per la meva pregunta és... a quan anaves maco? m'estas dient que et va saltar l' abs??? el fre no esta al pedal, esta al cap.
    Ara toca reflexionar, sobre que hagues passat si haguessis posat en perill a altres conductors inocents de la teva imprudència, et deurien de treure el carnet i que tornessis a l'auto escola home...

    Respondre
  • #71 Ricardo
    (30/07/21 00:08)

    Pobrecito toda la vida trabajando para comprar el coche d sus sueños y lo estampo la gram maioria con muchissimos mas años trabajados k el no s lo purde permitir el coche d sus sueños.... etc

    Respondre
  • #70 Luis
    (29/07/21 20:54)

    En la fusión de bancos quedarán Los mejores escotes

    Respondre
  • #69 STANLIN
    (29/07/21 14:45)

    Si visquessim en un país comunista això no ens pasaria. 

    Respondre
  • #68 Fins els nasos dels envejosos
    (29/07/21 07:07)

    Tots som Salva va dir..
    Potser la seva joguina val mes que el teu pis. La diferencia es que ell s'ha comprat la joguina amb els seus diners i tu segurament t'has comprat el pis amb els diners d'un altre (hipoteca)

    Respondre
  • #67 Tots som Salva
    (29/07/21 06:27)

    Quina pena, un nen plorant perquè a estampat la seva joguina ....

    Respondre
  • #66 Pep
    (29/07/21 01:29)

    No sab que va pasar? ....potser condiunt a la velocitat reglamentaria i amb un test negatiu, el cotxe no tindria aquets desperfectes?

    Respondre
  • #65 Pep
    (29/07/21 00:58)

  • #64 Pep
    (29/07/21 00:49)

    Quina presa de pel, quin video mes penós i quins arguments més patétics!. Presumptamnet, algo va pendre, perque 0,0 no va donar.....

    Respondre
Veure’n més
73
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts