x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

Llançament de l'app de Salut entre queixes dels usuaris

AndorraSalut conté la informació relativa al procés de vacunació, les proves o el certificat de recuperació de la Covid-19
La nova app AndorraSalut

La nova app AndorraSalut

La nova app AndorraSalut

Actualitzada 28/07/2021 a les 14:59
L'aplicació AndorraSalut ja està disponible a Apple Store o Google Play Store, tot i que no són pocs els usuaris que s'han queixat del mal funcionament d'aquesta. En concret, l'app presentava un error pel qual, en intentar-ne l'accés, aquesta el denegava per problemes de "privacitat" o "seguretat". Molts usuaris han rebut un missatge que els deia que estaven "fent servir un terminal amb poca seguretat. Si us plau, fes servir un altre mòbil". La dada curiosa és que moltes de les persones que han rebut aquest missatge asseguren tenir un mòbil nou i perfectament segur.

L'app esdevindrà la carpeta personal de salut amb la informació sanitària de les ciutadanes i els ciutadans de Principat i, a més, conté la funcionalitat relativa a la informació relacionada amb la situació sanitària de la persona respecte a la Covid-19. Les persones que se la descarreguin, tindran als seus dispositius les dades sobre les proves realitzades i el resultat d'aquestes, el procés de vacunació o el Certificat Covid Digital Europeu.

Per fer ús de l'aplicació, caldrà ser usuari del certificat de signatura electrònica (https://signaturaelectronica.ad), la identificació electrònica que permet autenticar i signar documents digitalment. L'aplicació anirà ampliant les seves funcionalitats progressivament, facilitant els usuaris la gestió de la seva informació sanitària.
Veure’n més
45
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts