x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Medi ambient

Campanya de sensibilització sobre els animals de companyia

Govern vol conscienciar la ciutadania de les obligacions que comporta tenir un animal domèstic
Actualitzada 28/07/2021 a les 19:07
La setmana passada, l'Associació Protectora d'Animals Laika va denunciar la crítica situació de desbordament que està patint per l'alta xifra d'abandonaments que es registren. Aquesta falta de responsabilitat de persones que tenen animals i els acaben abandonant ha estat un dels temes plantejats avui en el Consell de Ministres, que ha aprovat la licitació d'una nova campanya de sensibilització per a les persones que es plantegen tenir un animal de companyia o, d'altra banda, per a les que ja en tenen un.

L'objectiu de la proposta presentada per Sílvia Calvó i desenvolupada per la col·laboració de diverses associacions protectores és conscienciar la ciutadania de les obligacions que comporta tenir un animal. S'incidirà també en paràmetres com l'entorn familiar, l'estatus econòmic, el tipus d'habitatge del qual es disposa i el tipus d'animal que es vol adquirir. El concurs públic és de caràcter nacional, amb procediment obert i modalitat ordinària, amb el 10 de setembre com a data límit perquè les empreses presentin les seves ofertes.
  • #2 Coquelicot
    (28/07/21 21:45)

    Molt bona idea! Em sembla genial!

    Respondre
  • #1 Manel
    (28/07/21 21:02)

    I què tal conscienciar als propietaris que no permeten tenir animals de companyia, i es converteix en una odissea un canvi de pis de lloguer on et permetin viure amb les teves mascotes.
    I no s'hi val en entrar a dir que tots els que tenen mascotes les fan malviure ni res d'això, que per un que ho fa n'hi ha mil que les tractem com cal.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts