infraestructures

Andorra Airlines començarà a operar a mitjan agost

L’aerolínia oferirà connexions regulars amb Madrid, Porto i Palma

Andorra Airlines començarà a operar a mitjan agost

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra Airlines començarà a operar entre mitjan i final d’agost. Així ho va assegurar ahir Jorge Soriano, director executiu de l’aerolínia. “Volíem fer-ho al juny però no ha estat possible per qüestions financeres pròpies de la companyia”, va explicar el director. “Ja fa molt de temps que hi treballem”, va afirmar. Soriano va explicar que la companyia es troba ultimant els darrers detalls, com ara acabar de gestionar alguns tràmits amb els aeroports de connexió, en aquest cas Madrid, Porto i Palma. “Quan el tema estigui enllestit serà el moment de posar els bitllets a la venda”, va dir Soriano, a més de detallar que només es podran adquirir a través d’algunes agències de viatges i de plataformes de vendes habituals. “La compra no estarà disponible a través del nostre web”, va concretar.

El director va voler deixar clar que aquests nous vols seran regulars. “No farem només temporada d’estiu. Tenim pensat cobrir tot l’any.” En aquest sentit, es preveu que la connexió la Seu-Madrid es faci amb una freqüència de tres vegades per setmana i les de Palma i Porto un cop per setmana. Tot i que encara no hi ha cap preu tancat, Soriano va avançar que els vols de Madrid no superaran el cost que actualment suposa anar des d’Andorra fins a Lleida en cotxe i, una vegada allà, agafar un AVE fins a la capital espanyola. “No estarem per sota de 80 o 90 euros, però si ho comptes tot sortirà més barat”, va afegir.

Segons unes declaracions fetes per Aeroports de Catalunya, la societat encara no té constància d’aquests vols. Tot i això, afirma que està preparada per gestionar qualsevol incorporació de vol comercial amb poc marge d’avís.

tracking