x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
21 DETINGUTS LA SETMANA PASSADA

Alliberen un detingut en espera del test que ha d'aclarir si duia droga

L’home va acudir a la policia a denunciar la pèrdua de la cartera i el van controlar perquè suposadament hi portava heroïna
El despatx central de policia, ubicat a l'edifici administratiu de l'Obac.

Alliberat en espera de provar si duia droga

El despatx central de policia, ubicat a l'edifici administratiu de l'Obac.

Fernando Galindo
Actualitzada 27/07/2021 a les 16:33
La policia va alliberar un home no resident de 31 anys que divendres havia estat detingut per un presumpte delicte contra la salut pública, després que la policia li trobés a la cartera una petita bossa de plàstic amb gairebé onze grams d’heroïna, segons va indicar un primer examen de la substància.

Davant les seves al·legacions, negant que es tractés de droga, la policia va encarregar que s’estudiés de nou el contingut de la bosseta, que actualment està sent analitzat. Mentrestant, l’acusat ha estat alliberat en espera de confirmar si es tracta d’heroïna. Si es conclou que era algun tipus de droga l’home, que no resideix al país, serà cridat per passar a disposició judicial.

Una "pols blanquinosa”
Després de trobar una cartera descuidada a la via pública, el cos policial va procedir a verificar la documentació i el contingut. La sorpresa dels agents va tenir lloc quan van descobrir-hi un embolcall de plàstic que contenia ni més ni menys que 10,9 grams d’una “pols blanquinosa”.


Davant d’aquesta troballa, el cos de policia va procedir a realitzar el test de reactius per conèixer el contingut de la bosseta, que va concloure que es tractava d’heroïna. Divendres passat al migdia el propietari de la “pols blanquinosa” (i de la cartera) va aparèixer inesperadament a les instal·lacions policials del Pas de la Casa per denunciar la pèrdua del moneder i del que hi havia a l’interior.


Va acabar sent detingut per la suposada possessió de droga i posteriorment va passar la nit al calabós, acusat de ser el pressumpte autor d’un delicte contra la salut pública per portar a sobre gairebé onze grams d’heroïna.


La del no resident va ser una de les 21 detencions realitzades entre el 19 i el 25 de juliol. Tres persones van ser detingudes per presumptes delictes contra la salut pública, onze van ser conduïdes al despatx de l’Obac per presumptes delictes contra la seguretat en el trànsit i set persones més van cometre altres tipologies d’infraccions.

 
DOS DETINGUTS PER AGREDIR LA PARELLA
Durant la darrera setmana, el cos de policia ha detingut 21 persones, dues de les quals han estat homes acusats de delictes contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic. La primera agressió s’hauria produït la matinada de divendres 23 per part d’un home de 44 anys no resident. Els agents policials van ser requerits en un aparcament d’Andorra la Vella per una discussió que va derivar en una agressió per part del detingut envers la parella. La segona detenció d’aquest tipus es va produir el vespre de diumenge a Encamp quan un home resident de 52 anys hauria agredit la parella al domicili particular.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts