x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Finances

Comerç, hostaleria, restauració i construcció reben el 85% del total concedit en crèdits tous

Aquests sectors han rebut conjuntament 105,6 milions d'euros
Un cambrer servint una taula en una terrassa de la capital.

La restauració recupera el 80% dels treballadors

Un cambrer servint una taula en una terrassa de la capital.

Fernando Galindo
Actualitzada 26/07/2021 a les 13:47
La consellera general no adscrita Carine Montaner va entrar el passat mes de juny una bateria de preguntes dirigides al Govern sobre els crèdits tous que avui han tingut resposta escrita. "Els sectors del comerç a l’engròs i al detall, l’hostaleria i la restauració i la construcció han rebut conjuntament 105,6 milions d’euros, que representen el 85% del total concedit i també acumulen el nombre de treballadors més gran", és una de les qüestions que ha determinat el Govern sobre el tema.

Govern també ha explicat per què no publica al BOPA la llista d’empreses que van rebre diners provinents dels crèdits tous, explicant que s'ha decidit "continuar amb aquest criteri atès que considera que publicar aquesta relació de noms pot tenir un efecte negatiu sobre les empreses i els negocis que han sol·licitat aquest aval, ja que pot transmetre un missatge de fragilitat del negoci de cara a proveïdors i clients que pot perjudicar la seva imatge com a empresa en un moment de conjuntura molt complicada".

En resposta a Montaner, que preguntava si en la concessió dels crèdits es tenia en compte el nombre de treballadors de les empreses, el Govern ha respost que "s'ha valorat de forma global la situació de l’empresa amb independència del nombre de treballadors", i que "les sol·licituds resoltes per part del Govern en el primer programa de crèdits tous representen un total de 15.083 assalariats o treballadors per compte propi, fet que suposa el 49,77% del total d’assalariats del país al moment de tancar el programa".
Etiquetes
  • #2 Tot a mida
    (26/07/21 16:24)

    Això sí que ha sigut un bon xollo per les empreses que han rebut els calés, ara no els torno hi aquí no pasa res el poble ja ho tornarà amb forma de taxes i jo els calés a la butxaca, per cert qui són aquestes empreses ? Bueno de alguna ja sabem que va rebre 6 milionets casi res, 6 milions dona per viure bastant bé carai

    Respondre
  • #1 XIKI
    (26/07/21 13:52)

    Volem tot al BOPA... O teniu coses que amagar?
    Heu donat a gent que no els Hi feia falta pero com tenen nom i cognom important..

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts