x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

Benazet carrega contra Montaner

El ministre l’acusa “d’irresponsable” i de falta de respecte als que han lluitat contra la pandèmia
Carine Montaner tuiteja en contra la “dictadura sanitària” i Joan M. Benazet ho considera una “manca de respecte”.

Les últimes afirmacions de Montaner enutgen Benazet

Carine Montaner tuiteja en contra la “dictadura sanitària” i Joan M. Benazet ho considera una “manca de respecte”.

Fernando Galindo
Actualitzada 24/07/2021 a les 12:00
La piulada de la consellera general Carine Montaner de dijous no va passar desapercebuda. A través del compte de Twitter, va sentenciar: “No a la dictadura sanitària! Obligar de manera indirecta els no vacunats a vacunar-se amb unes vacunes en fase test (autorització condicional per un any només). Discriminació! Penso que alguns dirigents poden en un futur respondre davant de Nuremberg.”

Davant de les declaracions de Montaner sobre la gestió de les autoritats envers la pandèmia, el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, va aprofitar la roda de premsa d’actualització de les dade sanitàries d’ahir per carregar contra la consellera general. “De forma molt irresponsable, s’han comparat els responsables de la gestió de la pandèmia amb els responsables del cas nazi. És una manca de respecte a tots els que han lluitat contra la pandèmia i a tots els que l’han patit”, va sentenciar el ministre.

Manca de respecte
Benazet va destacar l’esforç de tots els professionals que han lluitat contra la pandèmia per condemnar les paraules de Montaner. “S’ha de tenir més respecte pel que va representar l’Holocaust nazi i el que representa la lluita contra una pandèmia que està fent estralls a nivell social, sanitari i econòmic a tot el món. A més, amb una gestió complexa, amb uns professionals de la salut que estan patint, professionals de la Creu Roja que s’estan esforçant per vacunar... És una manifestació que representa una manca de respecte molt greu”, va dir.


Després d’aquestes manifestacions, Montaner va respondre amb noves piulades. “En el meu post precedent parlo evidentment de les instàncies internacionals com el Tribunal de la HAIA i del text fonamental del codi de Nuremberg... Quan dic ‘tribunal de Nuremberg’ o quan dic ‘davant de Nuremberg’ parlo del CONCEPTE. No estic comparant el Govern amb els nazis”, va apuntar. Pocs minuts després, va escriure un nou missatge: “Demano al Govern de no caure en una dictadura sanitària, seria desastrós a nivell social (pèrdua de llibertat+fractura social) per al teixit empresarial que ja ha patit molt. M’explico: aquesta decisió pot tenir com a efecte una caiguda en picat de la facturació de les empreses.”
Veure’n més
40
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts