EQUIPAMENTS

Inaugurada la minicentral hidroelèctrica d'Aixovall, que produirà energia per a 570 llars

La ministra de Medi Ambient i el Cònsol Major de Sant Julià de Lòria han inaugurat aquest matí la instal·lació, que està en ple funcionament des de juliol

La ministra Silvia Calvó i el cònsol Josep Majoral en la presentacióFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La minicentral hidroelèctrica d’Aixovall ja està en funcionament a ple rendiment des del mes de juliol, temps en el que ja ha produït 30 MW de potència. La instal·lació va entrar en funcionament en fase de proves al mes de juny i des de l’1 de juliol du a terme la seua activitat amb normalitat.

La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Silvia Calvó, junt al cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, han inaugurat aquest matí la minicentral, la qual és la segona que s’instal·la al país després de la d’Arcalís.

En aquest sentit, la ministra ha valorat tant aquesta central com la d’Arcalís “responen al model de central hidroelèctrica que volem, dintre de l’objectiu de d’augmentar la producció elèctrica del país i minvà la dependència tant gran que tenim”.

Per altra banda, el cònsol major també ha fet palesa la seua satisfacció per l’estrena de la minicentral degut a que la instal·lació encaixa amb “l’objectiu de que Sant Julià de Lòria sigui capdavantera en l’àmbit de les energies renovables”, tal i com ha manifestat.

tracking