x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
JUDICIAL

Un multimilionari establert a Andorra afectat pel 'Cas Titella'

L'empresari argentí Alejandro Guillermo Roemmers hauria estat estafat per una quantitat propera a 40 milions d'euros per José Luis Moreno
Roemmers és famós per conduir habitualment cotxes d'alta gamma amb matrícula andorrana

Roemmers és famós per conduir habitualment cotxes d'alta gamma amb matrícula andorrana

Vehicle d'alta gamma del resident argentí presumptament estafat per José Luis Moreno

Un dels cotxes d'Alejandro Guillermo Roemmers

Un dels cotxes d'Alejandro Guillermo Roemmers

Un dels cotxes d'Alejandro Guillermo Roemmers

Actualitzada 22/07/2021 a les 17:45
L'empresari argentí Alejandro Guillermo Roemmers, que resideix de tant en tant al Principat i és famós per conduir habitualment cotxes d'alta gamma amb matrícula andorrana; administrador del laboratori amb el mateix nom, amb negocis a diversos països de Llatinoamèrica i membre de la segona fortuna d'argentina calculada en 1.500 milions de dòlars, ha sol·licitat al Jutjat Central de la Instrucció número 2 de l'Audiència nacional espanyola poder presentar-se com a perjudicat en l'operació "Titella" per poder actuar com a acusació particular.

Segons informa el Confidencial, es tracta de la principal víctima del seu soci i productor televisiu José Luis Moreno. El mitjà va avançar que Moreno, de 74 anys, productor i creador de sèries com 'Aquí no hi ha qui viva' i 'Escenes de matrimoni', li hauria estafat suposadament una quantitat propera a 40 milions d'euros, víctima d'una estafa cinematogràfica, en el marc de 'l'Operació Titella', en la qual l'haurien detingut.

D'aquests 40 milions, que podrien ser més un cop s'accedeixi al contingut de les diligències, uns 35 estarien relacionats amb el finançament d'una sèrie que va ser anunciada per Moreno el gener del 2020 i que s'hauria d'haver estrenat el passat març. El productor va trobar en Roemmers un soci capitalista per ajudar-lo que va acceptar de seguida. Per dur a terme el projecte, van crear la societat el juliol del 2018 Dreamlight International Productions SL, on cadascú tenia una participació del 50%. Roemmers va començar posant 12 milions d'euros i suposadament Moreno havia d'aportar la mateixa quantitat. A mesura que el projecte avançava, el productor de televisió demanava més diners al seu soci que li va facilitar, augmentant la seva participació fins al 70%, però la situació va empitjorar el passat desembre quan els capítols no arribaven. Ara no consta que hagi acabat cap episodi ni que hagi signat cap acord amb plataformes o cadenes televisives per la seva emissió.

Tal com informa el Confidencial, a més dels 35 milions d'euros, Roemmers hauria posat cinc milions més en altres projectes de Moreno. Així mateix, sembla que el productor va desviar grans quantitats de diners mitjançant factures falses i transferències sense control a altres mercantils, a comptes estrangeres i a pagar-se l'elevat nivell de vida que portava. 
 
Etiquetes
Veure’n més
11
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts