Salut avalua els protocols per al concert de Guetta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

David Guetta tancarà l’Andorra Mountain Music el 31 de juliol després de l’aturada del cap de setmana vinent derivada de la cancel·lació de l’actuació de DJ Snake, que Andorra Turisme va confirmar ahir i va atribuir al baix ritme de venda d’entrades. DJ Snake substituïa Texas, que va suspendre el viatge al país per les restriccions de la Covid, i la pandèmia també ha afectat el músic francès per la menor venda d’entrades per les restriccions als països veïns i al mateix festival. Ara, i segons va indicar Andorra Turisme, s’avalua amb l’artista traslladar la seva presència al Principat a futures edicions del Mountain Music. Quant al colofó, el també francès David Guetta, el ministre de Salut va assenyalar que es mantindrà el cribratge massiu als assistents i que “s’estan valorant els protocols de seguretat” de cara a un concert que fa setmanes que va exhaurir les entrades. Un dels neguits manifestats els darrers dies és que amb el tancament de la zona de bar i restauració del festival molts assistents fan botelló a les portes, amb el consegüent risc per a la proliferació de contagis.

Els tests d’antígens realitzats als assistents al darrer concert del festival, el de Don Diablo, van detectar nou positius, dels quals vuit turistes. En aquest sentit, el titular de Salut va manifestar que es procedeix seguint els protocols marcats des de l’inici de la pandèmia quan es detecta un contagi en una persona de fora del Principat posant en coneixement del sistema sanitari respectiu la situació perquè en pugui fer un control.

Cancel·lació

Quant a les conseqüències de la cancel·lació del concert previst per a dissabte vinent, Andorra Turisme va informar que totes les persones que haguessin adquirit una entrada podran rebre el reemborsament íntegre del seu cost a través del canal pel qual la van comprar o bé conservar les entrades en el cas que finalment el DJ acabi actuant en un futur al Principat.

tracking