els estudiants s'hi han d'inscriure entre l'1 i el 6 de setembre

La repetició de la prova de batxillerat professional es realitzarà a l'octubre

A l’examen que es va fer al juny van suspendre més de la meitat dels alumnes

La repetició de la prova de batxillerat professional es realitzarà a l'octubreFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona oportunitat per als alumnes que van suspendre al juny la prova de batxillerat professional es durà a terme entre el 27 de setembre i l’1 d’octubre. Els exàmens es realitzaran en horari de matí al centre de formació d’adults, situat a l’edifici de les Columnes, i les proves de tarda es faran al centre de formació professional a Sant Julià de Lòria. Així ho va detallar el ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, durant la roda de premsa posterior al consell de ministres, qui va exposar que a proposta de la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Esther Vilarrubla, la prova oficial es repetirà a causa de la situació sanitària viscuda al llarg de l’any passat per la irrupció de la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2. Els candidats han de fer la inscripció en el període comprès entre l’1 i el 6 de setembre del 2021, ambdós dies inclosos, al ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, situat a l’avinguda Rocafort, 21-23, de la parròquia laurediana.

Tal com va manifestar Filloy, la reducció del nombre d’hores d’estades formatives pel virus ha tingut un impacte en el procés d’aprenentatge i en el desenvolupament de les competències tecnicoprofessionals i generals de les diverses branques de formació professional dels alumnes. Així doncs, els alumnes que ho desitgin podran optar a millora la nota que van obtenir a la convocatòria ordinària de la prova oficial de batxillerat professional del juny del 2021. A més, també tenen l’oportunitat de dur a terme les pràctiques que no es van completar per la pandèmia.

La convocatòria extraordinària de la prova oficial de batxillerat professional consisteix a fer una sèrie d’exàmens escrits, orals, pràctics i lliurar dossiers que permeten valorar de manera objectiva el grau de desenvolupament de les competències establertes en cada programa.

+

Ensenyament

El consell de ministres aprova el pla d’estudis dels màsters en enginyeria informàtica, en llengua i literatura catalana i en humanitats de la Universitas Europaea IMF.

Aprenentatge

Validats els programes de les àrees d’aprenentatge de llengua catalana i medi d’Andorra d’educació maternal de formació andorrana.

Cultura

Licitada la primera fase dels treballs de rehabilitació dels exteriors a l’església de Santa Coloma.

Manteniment

L’executiu licita els treballs de millora i manteniment del refugi guardat del Comapedrosa, i d’altres vuit no guardats.

Control

El Govern adjudica la vigilància ambiental dels cinc abocadors de cendra clausurats per al període 2021-2026.

Estudi

Adjudicada l’elaboració dels estudis de quantificació del recurs hídric disponible i de quantificació de la despesa.

tracking