x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
zona conflictiva

La policia identifica un a un els joves de la colla d'Escaldes

Agents del cos han demanat als propietaris d’un local que no venguin alcohol a menors
Un agent del cos de policia.

La Fiscalia acusa un policia de maltractar un detingut

Un agent del cos de policia.

Fernando Galindo
Actualitzada 21/07/2021 a les 12:03
La policia fa uns dies que identifica un a un el grup de joves que es reuneixen cada dia a l’exterior d’un local del carrer Arnaldeta de Caboet d’Escaldes i que han fet desbordar la paciència dels veïns.

Segons ha pogut saber el Diari, a banda d’incrementar el pas de les patrulles per la zona, aquestes s’aturen i demanen la identificació als joves per tenir-los controlats i aconseguir la pacificació de la zona. També han contactat amb els propietaris del local de restauració perquè tinguin cura i no serveixin begudes alcohòliques als menors.

Segons fonts properes al cos de la policia, el principal cap de la colla es troba a la presó. Es tracta d’un jove de 22 anys de nacionalitat andorrana que va ser detingut el mes passat per presumptament vendre estupefaents. També al febrer va ser detingut un jove de 27 anys al seu domicili d’Escaldes acusat de subministrar marihuana a menors d’edat. El seu radi d’actuació era la zona propera al domicili, on s’acostumaven a concentrar joves –en alguns casos per fer botelló– i on s’havien reproduït diverses vegades aldarulls amb els agents de circulació: Prat del Roure i la part de darrere d’illa Carlemany, que són els mateixos que ara estan a la cantonada de l’avinguda Consell d’Europa i Arnaldeta de Caboet.

Aquest darrer és un carrer molt estret que complica la tasca policial, ja que el grup juvenil pot observar amb facilitat els moviments per l’entorn. Els veïns es queixen de les constants provocacions i de l’olor a marihuana, així com del soroll que han de suportar. El darrer incident va ser amb una dona que anava acompanyada de la filla petita.
Etiquetes
Veure’n més
17
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts