x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

El Govern suspèn el concert de DJ Snake i manté el de David Guetta

L’executiu ha dit que la cancel·lació respon al ritme de venda d'entrades
DJ Snake

DJ Snake

DJ Snake, productor francès d'EDM

Actualitzada 21/07/2021 a les 18:23
El Govern ha decidit suspendre el concert de DJ Snake previst per dissabte en el marc del festival Andorra Mountain Music. La decisió, s'ha tancat avui al consell de ministres i, segons ha explicat el titular de la cartera de Salut, Joan Martínez Benazet, la cancel·lació del concert no respon a motius epidemiològics sinó al ritme de venda d'entrades que "no ha estat suficient". Aquesta situació no condiciona el concert de David Guetta per al que s'han venut totes les entrades.

El Govern ja havia anunciat que estava estudiant imposar més controls al festival, especialment als afores, per tal d’evitar les acumulacions que es van viure en els darrers concerts. Tot plegat va succeir després que el ministeri de Salut decidís suprimir el servei de restauració i de bar al festival, situació que va provocar que els assistents es concentressin fora per fer botelló. L'ampliació de les restriccions junt amb el fet que l'actuació de DJ Snake fos una proposta d'última hora -inicialment havia d’actuar Texas però les restriccions imposades per Anglaterra van obligar a canviar els plans als organitzadors del festival- van fer que el ritme de venda d'entrades no fos l'esperat inicialment. Un fet que també ha estat determinant per a la seva suspensió. 

Sobre la cancel·lació del concert de Texas, des de l’Andorra Mountain Music van explicar que no tots els membres de la banda havien rebut la segona dosi de la vacuna, i que el Regne Unit obliga a fer quarantena a totes aquelles persones que retornin de zones vermelles, com és el cas d’Espanya i França. El que no corre perill, com a mínim de moment, és el concert de David Guetta, el més esperat del cartell del festival amb totes les entrades venudes, que tindrà lloc dissabte de la setmana vinent i que tancarà l’esdeveniment.

Andorra Turisme estudia traslladar el concert
Andorra Turisme i DJ Snake estan en aquest moments estudiant la possibilitat que l’artista pugui traslladar l’actuació prevista en properes edicions de l’Andorra Mountain Music. "L’augment de les restriccions sanitàries als països veïns juntament amb les restriccions pròpies del festival han fet que el ritme de venda d’entrades no fos l´esperat i per això, Andorra Turisme i l’artista han decidit cancel·lar el concert previst per aquest dissabte", ha afegit Andorra Turisme, afegint que "Totes aquelles persones que hagin comprat una entrada pel concert de DJ Snake podran rebre el reemborsament íntegre del seu cost a través del canal pel qual la van adquirir o bé, conservar les entrades en el cas que finalment aquest concert es posposi".
  • #24 Sanitari rebotit
    (21/07/21 18:39)

    Peret va dir..
    Totalment d'acord.Tambe les festes majors i concentracions de persones.Control als joves per parte dels pares.Son un focus de covid.Fastic anar a la feina cada día.

    Respondre
  • #23 Manuela
    (21/07/21 18:00)

    Muy bien, todo perfecto anulan conciertos que están controlados pero ponen atracciones en la m... de la fiesta mayor claro que si hombre todo perfecto. No deseo el mal a nadie pero de estas FM nos vamos a arrepentir mucho y si no al tiempo. Sois unos inconscientes anulando cosas controladas y dejando cosas que a cuantos saldrán de hay. Viva el Pais se va a la MIERDA!!!

    Respondre
  • #22 Peret
    (21/07/21 17:37)

    Perfecta.Jo els anularía tots.Aquests concerts nomes facilitant la propagació del virus.Botellons i merders.Felicito al govern.El jovent a casa .....

    Respondre
  • #21 Paulette fille de Jeanette
    (21/07/21 14:35)

    Ohh mon Dieu… je suis très desolée…!!!

    Respondre
  • #20 Claudia
    (21/07/21 13:24)

    Holaa alguien revende entradas para djsnake? (Si se hace). Graciass

    Respondre
  • #19 Guineu
    (21/07/21 12:39)

    Riu va dir..
    Que el Diari averigüi una notícia!?! El dia que aquest pamflet governamental investigui notícies i fets plouran monedes d'or!

    Respondre
  • #18 David Guetta
    (21/07/21 12:30)

    a wegow.com encara venen entrades pel David Guetta

    Respondre
  • #17 Patètic
    (21/07/21 12:04)

    Patètic anul·lar a hores d'ara el concert, no sabeu ni que voleu fer. Però no digueu que és per la covid-19, ja que al concert de Don Diablo es van registrar 8 casos positius i eren TURISTES i no van entrar!! A més, els casos es registren perquè es fan testos abans d'anar al concert i es registren més casos de gent anant pel carrer que per anar a un concert i ho sabeu tots...
    Sabeu que s'anul·la per la venda d'entrades oi? Jajaja i el concert de la Monica Naranjo no va tenir èxit i aquest no el vau anul·lar, jajajaja risaaas. El del Guetta segueix en peu perquè estan esgotades.
    Pel pròxim cop que feu Andorra Mountain Festival porteu gent que sapigueu que el jovent anirà i li agradi però sense anul·lar-ho jajajaja.

    Respondre
  • #16 Riu
    (21/07/21 11:23)

  • #15 Patètic
    (21/07/21 11:17)

    Patètic anul·lar a hores d'ara el concert, no sabeu ni que voleu fer. Però no digueu que és per la covid-19, ja que al concert de Don Diablo es van registrar 8 casos positius i eren TURISTES i NO VAN ENTRAR AL RECINTE!! A més, els casos es registren perquè es fan testos abans d'anar al concert i es registren més casos de gent anant pel carrer que per anar a un concert i ho sabeu tots...
    Sabeu que s'anul·la per la venda d'entrades oi? Jajaja i el concert de la Monica Naranjo no va tenir èxit i aquest no el vau anul·lar, jajajaja risaaas. El del Guetta segueix en peu perquè estan esgotades.
    Pel pròxim cop que feu Andorra Mountain Festival porteu gent que sapigueu que el jovent anirà i li agradi però sense anul·lar-ho jajajaja.

    Respondre
Veure’n més
24
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts