Educació

Els alumnes de batxillerat professional tindran una segona oportunitat

Les dificultats en època de Covid van provocar major índex de suspesos

El centre de Formació d'Adults es traslladarà a l'edifici de les Columnes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant els mesos de setembre i octubre tindrà lloc la convocatòria extraordinària de la prova oficial de batxillerat professional (POB PRO) del sistema educatiu andorrà. hi podran accedir els candidats presencials i lliures que desitgin millorar la qualificació obtinguda a la convocatòria ordinària de la prova oficial de batxillerat professional (POB PRO) del sistema educatiu andorrà i que s’hagin presentat a la convocatòria ordinària del curs escolar 2021.

L’impacte de la situació d’emergència sanitària ocasionada per la pandèmia del SARS-CoV-2 va fer-se evident en els resultats dels alumnes, que no van ser els esperats. La reducció del nombre d’hores d’estades formatives a causa de la pandèmiava influir en el procés d’aprenentatge i en el desenvolupament de les competències tecnicoprofessionals i generals de les diverses branques de formació professional dels alumnes.

Davant d’aquesta situació excepcional, i amb la finalitat de donar una altra oportunitat als candidats de completar el seu procés formatiu per obtenir el títol de batxillerat professional o millorar les qualificacions obtingudes a la convocatòria anterior, es durà a terme la nova convocatòria entre el 27 de setembre i l’1 d’octubre en horari de matí al Centre de Formació d’Adults, situat a l’Edifici de les Columnes.

Màsters en enginyeria informàtica, en llengua i literatura catalanes i en humanitats

Aquest dimecres també s'ha aprovat el decret del pla d'estudis dels màsters en enginyeria informàtica, en llengua i literatura catalanes i en humanitats de la Universitas Europaea IMF. L'aprovació d'aquestes tres titulacions oficials s'ha dut a terme després de l'acreditació favorable emesa per l'Agència de Qualitat de l'Ensenyament Superior(AQUA) que n'ha validat el pla d'estudis.Els tres màsters es podran cursar a partir del pròxim curs 2021-2022 a la Universitas Europaea IMF.

Ajuts a les associacions juvenils i entitats de serveis

El Consell de Ministres també ha aprovat aquest dimecres la convocatòria 2021 per als ajuts a les associacions juvenils i entitats que impulsen projectes destinats a joves sense ànim de lucre. Un dels principals objectius d’aquestes ajudes és la promoció de l’associacionisme juvenil i el suport a projectes d’especial interès adreçats a joves d’edats compreses entre 16 i 30 anys. Es busca que incideixin en el foment d’activitats i la promoció del teixit associatiu del país i la participació de les persones joves a la societat. Les bases de la convocatòria es poden recollir al Servei de Tràmits del Govern o descarregar-les a les pàgines web www.tramits.ad o www.e-tramits.ad.

tracking