x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Atropellament mortal al vial d'Encamp

El SUM ha certificat la defunció del vianant, un home resident de 57 anys, que ha perdut la vida en el moment de l'impacte
Imatge de la zona de l'accident

Imatge de la zona de l'accident

Imatge de la zona de l'accident

Fernando Galindo
Actualitzada 20/07/2021 a les 19:07
La policia, el servei de circulació i el cos de bombers s'han desplaçat amb diverses dotacions aquesta tarda a la carretera general 2, concretament al nou Vial d'Encamp, per un greu accident mortal que s'hauria produït fa més d'una hora. Segons el cos de seguretat, s'ha ocasionat l'atropellament d'un vianant per part del conductor d'un turisme, Mercedes Benz model C, amb matrícula del Principat. L'incident ha succeït de baixada en una zona on es troben dues benzineres a banda i banda i on els conductors solen anar a força velocitat.

Els serveis mèdics d'urgència desplaçats al lloc, han certificat la defunció del vianant, un home resident de 57 anys, que ha perdut la vida en el moment de l'impacte. Segons ha pogut saber el Diari, la víctima seria un obrer que es trobava treballant amb una màquina d'obres sobre la vorera propera a la carretera i el cotxe l'hauria envestit. El conductor del turisme, un home resident de 60 anys, ha estat detingut per un presumpte delicte contra la vida humana independent i passarà a disposició judicial en les pròximes hores. Els agents de Policia del Grup d'Investigació d'Accidents de Trànsit instrueixen el pertinent atestat de circulació.

El Departament de Mobilitat, ha informat que a causa de l'incident la via ha estat tallada en ambdós sentits de la marxa. Arran d'aquest tall, que s'inicia a la rotonda de Ràdio Andorra, els agents de circulació estan desviant els vehicles pel centre del poble d'Encamp, tant per pujar direcció Canillo com per baixar cap a Escaldes-Engordany.
Etiquetes
Veure’n més
34
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts