x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Violència juvenil

La colla d'Escaldes va participar en una baralla després del concert de Soldeu

La batussa va començar a l’interior del recinte musical i es va traslladar al carrer
Cercle integrants del grup en una terrassa.

Cercle integrants del grup en una terrassa.

Cercle integrants del grup en una terrassa.

Actualitzada 20/07/2021 a les 16:48
La colla de joves que té atemorits alguns veïns d’Escaldes per la seva actitud intimidatòria va participar dissabte a la nit en una baralla multitudinària a Soldeu. Tot va començar a l’interior del recinte on actuava Don Diablo i a la sortida els ànims es van escalfar i dos grups es van barallar al carrer, concretament davant de l’hotel Naudi. Segons fonts properes a l’organització, durant el concert van ser detinguts tres joves i quatre van ser traslladats en ambulàncies. La batussa a l’exterior va acabar minuts abans de l’arribada de la policia, ja que van ser alertats que s’havia donat l’avís al cos i els dos grups (en total una vintena de persones) van optar per dissoldre la baralla i esfumar-se. Un d’ells és el que es reuneix diàriament en un local al carrer Arnaldeta de Caboet d’Escaldes i que té espantats els veïns, fins al punt que alguns es plantegen vendre el pis per anar a viure a una altra zona més tranquil·la.

Segons fonts que coneixen els membres de la colla, no tots són menors. El cap treballa en un restaurant proper al seu domicili, que pertany a Andorra la Vella. Les mateixes fonts assenyalen que quan ha de donar explicacions a la policia diu que pateix una malatia mental per justificar alguns dels seus actes.

La propietària del Rottweiler que sempre va sense morrió, de 25 anys, va estar involucrada en el cas del pis del carrer del Pui, al centre històric de la capital, on s’acollien menors que havien marxat de casa i on se sospitava que havia tràfic de droga, tot i que la policia no va trobar-ne en l’operació. Altres dos van participar en un robatori en un pàrquing d’Escaldes. El seu punt de reunió és una terrassa d’un local d’Escaldes on se’ls serveix alcohol. El grup el formen una desena de joves -entre ells menors- i els veïns estan farts.
Etiquetes
Veure’n més
57
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts