Andorra Mountain Music

La xarxa esclata per la bandera d'Espanya de Sinclar

Indignació entre els assistents al concert que va fer ahir el francès a Soldeu per lluir la 'rojigualda'

Sinclar llueix la bandera d'Espanya
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les xarxes socials s'han omplert de comentaris d'indignació contra el DJ francès Bob Sinclar que en el concert que va oferir ahir a la plataforma de Soldeu va lluir una bandera espanyola. Que Sinclar dues durant varis minuts de la seva actuació la 'rojigualda' no va agradar alguns espectadors andorrans que han criticat que el DJ no sabia on estava actuant i més encara que semblés que no coneixia Andorra tenint en compte que el president de França és un dels seus coprínceps.

El DJ francès Bob Sinclar va congregar unes 3.500 persones en el concert que va oferir ahir a la nit a la plataforma de Soldeu. Sinclar, un dels artistes més esperats pels assistents a l’Andorra Mountain Music, va fer ballar el públic gràcies a la seva habilitat per combinar veus, passatges instrumentals i ritmes en una sessió que va començar a les 9 del vespre i va acabar poc després de 2/4 d’11.

El concert d’ahir va ser el praimer, des que el festival va arrencar el passat 26 de juny, en què els assistents van haver d’acreditar la seva situació sanitària per accedir a l’espectacle. En les hores prèvies al concert, el públic va haver de passar dos punts de control i cribratge habilitats a la plaça de braus d’Andorra la Vella i a l’aparcament del Tarter. Allà van haver de verificar la seva situació sanitària acreditant una prova TMA/PCR o de tests d’antígens negatius o la pauta de vacunació. Els qui no complien aquests requisits van haver de sotmetre’s a una prova de tests d’antígens ràpids que se’ls va fer en aquests dos punts.

Bob Sinclar fa ballar unes 3.500 persones a l'escenari de Soldeu

tracking