x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Afers Exteriors

Trobada de l'ambaixador de la UE a Andorra amb els agents econòmics

Didier Lenoir s'ha reunit amb els responsables de la CEA, la Cambra i l'Empresa Familiar
Didier Lenoir amb els agents econòmics aquesta tarda

Didier Lenoir amb els agents econòmics aquesta tarda

Didier Lenoir amb els agents econòmics aquesta tarda

Fernando Galindo
Actualitzada 22/06/2021 a les 17:36
L'ambaixador de la Unió Europea a Andorra, Didier Lenoir, ha mantingut una reunió a primera hora de la tarda amb representants de la CEA, la Cambra i l'Empresa Familiar en la segona visita institucional que fa al país després d'haver-se trobat al matí amb els grups parlamentaris. Lenoir ha manifestat que les trobades amb els actors polítics, econòmics i socials li han permès "percebre de manera concreta els reptes i les expectatives vinculats no només a la negociació de l’Acord d'Associació sinó a la relació entre Andorra i la Unió Europea”.

La visita de Lenoir forma part de les trobades institucionals que s'estan fent per preparar l'agenda negociadora dels pròxims mesos en la qual s'inclourà el debat de la lliure circulació de persones. L'ambaixador de la UE a Andorra ha començat la jornada amb una reunió amb els grups parlamentaris per "traslladar les seves impressions sobre l'Acord d'Associació amb unes posicions coordinades en el marc de l'acord polític" sobre la negociació. Govern ha assenyalat que els grups també han remarcat a Lenoir "la importància que té per a Andorra el certificat verd digital" en les converses que han tingut sobre la gestió de la pandèmia. 

Didier Lenoir ha acabat la jornada de treball amb una reunió amb la ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, "per intercanviar sobre la importància que té per a Andorra la negociació de l'Acord d'Associació". 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts