x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
CONDUCCIÓ SEGURA

Mobilitat posa en marxa la campanya de seguretat viària 'Aquest estiu, aixeca el peu'

Es difondrà durant tot l’estiu a través de les xarxes socials i dels panells informatius amb diferents creativitats visuals
El ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, ha presentat la campanya

El ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, ha presentat la campanya

El ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, ha presentat la campanya

SFGA/JAViladot
Actualitzada 22/06/2021 a les 20:07
El ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, ha presentat la Aquest estiu, aixeca el peu, una campanya de seguretat viària que s'estendrà del 23 de juny fins al 8 de setembre amb la voluntat de conscienciar als conductors sobre els perills de la carretera, promoure una conducció segura, responsable i eficient; i adaptar la conducció a les normes de trànsit.

Govern informa que Filloy ha indicat que a les portes d’un segon estiu marcat per la pandèmia de la Covid-19, molts residents al país ja sigui en caps de setmana o de més durada sortiran del país per motius d'oci. Així doncs, el Departament de Mobilitat ha dissenyat una campanya que es difondrà durant tot l’estiu a través de les xarxes socials i dels panells informatius i que compta amb diferents creativitats visuals, que es publicaran setmanalment. El ministre ha
destacat, entre d’altres, l’ús correcte del cinturó de seguretat; no fer ús del mòbil mentre es condueix, respectar la distància de seguretat amb la resta de vehicles o planificar el viatge abans de començar a circular.


 
Etiquetes
  • #2 Mobiruqueria
    (22/06/21 22:36)

    Res a dir amb la prudència, pero mobilitat te molta tasca pendent... Res de complicat... Només sentit comú... ELS NOUS TEMPS DELS SENAFORS... Fins a 3 minuts, els petons esperant esperant per creuar l'av Tarragona!!!! Els girs a l'esquerra del carrer de la Unió (principal obstacle a la fluïdesa del trànsit) in aeternum (reverència d'ovella davant els poderosos) ...' Nou" codi de la circulació amb permissivitat total als ciclistes... Cap problema pels que ens deixen sords... Etc etc... Toral... Serveix per algo mobilitat????

    Respondre
  • #1 pasamonte
    (22/06/21 20:42)

    Quan es farà quelcom per resoldre el grapat de forats i desnivells de les calçades, tots plenes de tapes i reixes no anivellades? Els que porten bicis o motos no tenen res a dir?

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts