x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
sinistre a la c-14

Les primeres conclusions de l'accident a la C-14 apunten a un avançament imprudent

Un operari netejant la zona on va tenir lloc l'incident.

Les primeres conclusions de l'accident a la C-14 apunten a un avançament imprudent

Un operari netejant la zona on va tenir lloc l'incident.

Actualitzada 21/06/2021 a les 12:06
Les causes probables del sinistre del passat dissabte a la C-14, a l’altura del municipi català de Bassella, a l’Alt Urgell, encara s’estan investigant i ara com ara no s’han confirmat. Tanmateix, segons els Mossos d’Esquadra, les primeres conclusions apuntarien a un avançament imprudent per part del vehicle amb matrícula espanyola.

L’incident va tenir lloc pels volts de les 9 del matí en una col·lisió en què es van veure implicats tres turismes, dos andorrans i un espanyol, i un autobús també del Principat. El conductor d’un dels vehicles amb matrícula andorrana, un resident de 43 anys, va morir en l’impacte i l’altre ocupant del vehicle, una dona de 44 anys també resident, va resultar ferida crítica i va ser traslladada a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell on resta ingressada. Des del centre hospitalari, de moment, no han volgut fer declaracions sobre l'estat de la pacient ni la seva evolució.

El conductor del segon turisme implicat en el xoc frontal, un home no resident de 24 anys que conduïa un vehicle amb matrícula espanyola, també va morir a l’acte. La resta de vehicles es van veure involucrats després, dels quals dues persones més van resultar ferides lleus i van ser traslladades a l'Hospital de la Seu d’Urgell. Els ocupants de l’autobús de la companyia de transport andorrana, Andbus, van resultar il·lesos. L’accident va generar retencions importants durant gairebé tres hores.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts