x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

La policia intervé en una festa a un hotel d'Andorra la Vella

Un veí es va posar en contacte amb la recepció de l'establiment i després va trucar al cos de seguretat davant l'enrenou del grup
Un agent del cos de policia.

La Fiscalia acusa un policia de maltractar un detingut

Un agent del cos de policia.

Fernando Galindo
Actualitzada 20/06/2021 a les 13:16
Un ciutadà es queixava de l'enrenou d'aquesta nit passada ocasionada per uns joves de nacionalitat francesa a la zona propera al carrer Roureda de Sansa d'Andorra la Vella. Segons deia "Encara sort que ha passat la policia per a baixar-los els fums, però fins a les 2.30h amb la música a tot drap". El resident es va posar en contacte prèviament amb la recepció de l'hotel on s'allotjaven abans de trucar a la policia per demanar-los que dissolguessin el grup de clients que feien soroll al carrer. El veí també va enviar un correu adreçat a l'hostal "Soc el primer que s'alegra de la reactivació del vostre establiment després de tot el que ha passat i així les famílies dels vostres empleats puguin viure i cobrar un sou decent, però a Andorra hi ha gent que treballa cada dia i també volem descansar, i més quan treballem en el món sanitari. Com no controleu als vostres clients faré una recollida de firmes que desemboqui en una denúncia al vostre establiment".

La policia es va desplaçar a l'hotel on s'allotjaven els joves davant l'avís que van rebre per part dels veïns. Segons informen, el cos els va demanar que aturessin l'enrenou i el grup els va fer cas, per la qual cosa la festa es va acabar i no hi va haver cap detenció.
Etiquetes
  • #8 Anna
    (21/06/21 12:56)

    Si feu una recollida de signatures ja podeu comptar amb la meva. Estic cansada de trucar a la recepció i de vegades a la policia des de fa anys, aquest hotel sempre té el mateix tipus de clientela, sempre. Quan no és canalla són grans, i a la recepció sempre intentant rentar-se les mans, sobretot si el jaleo és a la porta de l'establiment.

    Respondre
  • #7 Susanna
    (21/06/21 01:07)

  • #6 pau
    (20/06/21 17:47)

    Ull a alçar la veu!! Són gent del rugby amb valors fora del domini terrenal!!! Tots de genolls i pregar per la supremacia de l'esport de l'oval!! Repetiu amb ells, pare nostre que esteu en el cel,gent de la terra preguem pel monopoli de l'estadi nacional, convertim la suor en vi i emborratxem-nos en el tercer temps així en la terra com el cel!!!

    Respondre
  • #5 pep
    (20/06/21 17:20)

    "Com no controleu als vostres clients faré una recollida de firmes que desemboqui en una denúncia al vostre establiment". CLar que sí, amenaçant a la gent...

    Respondre
  • #4 David
    (20/06/21 16:48)

    Bufff va dir..
    Sempre s'ha tractat millor els turistes que els propis residents.

    Respondre
  • #3 Josep Francesc Tugues i Pique
    (20/06/21 16:07)

  • #2 Bufff
    (20/06/21 15:00)

    Què? Als joves del país els sancioneu i als turistes no? Això és de traca!!!

    Respondre
  • #1 David
    (20/06/21 11:48)

    El personal del hotel no ha reaccionat ?

    Respondre
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts