ACOLLIDA

Govern commemora el Dia mundial de les persones refugiades

L'ens executiu ha realitzat un audiovisual amb la participació del sirià Sharbel que fa dos anys va arribar al Principat i altres autoritats

Govern reprèn els treballs per acollir refugiats de Síria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern se suma un any més al Dia Mundial de les Persones Refugiades amb un audiovisual. L'ens executiu ha compartit el vídeo a través de les xarxes socials amb la descripció "Seguim treballant per l'acolliment de persones procedents del conflicte bèl·lic sirià i per la seva inclusió al país".

"Fa dos anys vaig arribar a Andorra per fer una vida nova, m'agrada molt perquè és completament diferent aaltres països". Així comença l'audiovisual que ha creat el Govern per commemorar la data, amb les declaracions del siriàSharbelque fa dos anys va arribar al Principat. També hi participen MireiaPorras, cap de l'àrea de Polítiques d'Igualtat, Ministeri d'Afers Socials, Joventut i Igualtat; elmossènPepeChisvert, rector de Sant Julià de Lòria; JordiFernández, director de la Creu Roja;mossènRamon Sàrries, arxipreste de les Valls; Florència Aleix, directora de Cooperació i Afers Multilaterals del ministeri d'Afers Exteriors i Teresa Milà, secretària d'Estat del Ministeri d'Afers Socials, Joventut i Igualtat.

tracking