més d'una vintena de concerts

El Jambo es consolida un any més com a emblema del barri antic

Tot i els episodis intermitents de pluja el públic va gaudir d’una vintena de concerts

El Jambo es consolida un any més com a emblema del barri anticcomú alv

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ni el mal temps va aturar el Jambo. Ahir, després d’un any de parèntesi obligat per la pandèmia, es va dur a terme la segona jornada que va cloure el festival que ha omplert de música el centre històric d’Andorra la Vella. “Ha anat tot dintre del previst. De fet, al Jambo sempre plou” comentava, fent broma el director artístic del festival Oriol Vilella. “Ja vam programar els concerts de tal manera que es poguessin moure en cas de pluja”, detallava el director. “A més, jo crec que el format que vam preveure pel Covid ha funcionat molt bé” explicava, satisfet, Vilella.

Enguany, de fet, el Jambo Street Music s’ha condensat només en dos dies, divendres i dissabte, on s’han distribuït els concerts en tres espais per garantir les mesures sanitàries: la plaça del Poble, la plaça Guillemó i els jardins de Casa de la Vall. En aquest sentit, cada espai es va habilitar amb una zona de cadires per a un públic limitat. “Segurament vam fer curt en alguna plaça” reconeixia Guillemó. “Les 100 places que ens autoritzaven des del protocol de Salut es van fer curtes. Ja ens ho podíem imaginar”, afegia. De fet, tot i la zona reservada de les cadires, molt del públic present va seguir el concert des de l’exterior del perímetre delimitat. Tot i això, segons Guillemó, no es van formar en cap moment aglomeracions ni cap situació que pugués arribar a posar en risc la salut dels assistents. “Nosaltres teníem delimitada la part del mig i puc assegurar que aquella complia les normes”, relatava Guillemó. “Realment tothom era molt curós. Els bars també controlaven les distàncies i les mesures de seguretat” assegurava.

Durant aquests dos dies han actuat més d’una vintena d’artistes, entre d’altres, la guanyadora d’un Grammy Ana Tijoux, Marc Parrot, Maïa Vidal i Red Pèrill, a més de talent nacional com Els Pali, B Sharp i Manu & The Vodka’s. A més, també s’hi han deixat veure artistes del país com Sara Núñez, que ja va actuar a la darrera edició de l’Ull Nu i concerts tan especials com el concert vertival amb Cobra Balm. “Jo crec que hem sabut mantenir l’esperit del festival. El músics estan molt contents. I la gent, evidentment, tenia moltes ganes de sortir”, explicava Vilella. En aquest sentit, es va confirmar l’èxit de la vuitena edició d’un festival consolidat que ja s’ha convertit en tot un emblema del barri antic.

tracking