x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Accident mortal a Ordino

Un motorista de 65 anys, no resident, perd la vida després de picar contra una barana a la sortida de la població i la policia deté un jove resident de 20 anys implicat en el xoc


 

L'accident s'ha produït a la sortida de la població

Accident mortal a Ordino

L'accident s'ha produït a la sortida de la població

Twitter
Actualitzada 19/06/2021 a les 22:57
Un motorista ha perdut la vida aquest vespre en un accident a la sortida d’Ordino prop del pont de Sornàs. L'home, un turista de 65 anys i amb tota probabilitat de nacionalitat holandesa, hauria picat contra la barana protectora dels vianants. Els equips d’emergència han intentat sense èxit salvar la vida del conductor de la moto. La policia ha rebut l'avís de l'accident a la CG-3 a dos qarts de nou del vespre.

El finat circulava amb una Ducati Multiestrada 1260, amb matrícula holandesa, i en l'accident s'ha vist implicat un turisme Fiat Panda, amb plaques andorranes. El cotxe el conduïa un resident de 20 anys que ha estat detingut per la policia com autor d'un presumpte delicte d'homicidi imprudent, ha informat el cos d'ordre en un comunicat. Agents del Grup d'Investigació d'Accidents de Trànsit han instruït el pertinent atestat per tal d'esbrinar les causes probables de l'accident.
10
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts