x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Alt Urgell

La policia busca més trampes per a ciclistes a Alàs i Cerc

Els mossos d’esquadra i els agents rurals de l’Alt Urgell realitzaran patrulles per Alàs a la recerca de més paranys
La corda que va causar l'accident.

La policia busca més trampes per a ciclistes a Alàs i Cerc

La corda que va causar l'accident.

AGENTS RURALS DE L'ALT URGELL
Actualitzada 16/06/2021 a les 09:35
Els mossos d’esquadra i els agents rurals de l’Alt Urgell van informar ahir que realitzaran patrulles per Alàs a la recerca de més paranys per a ciclistes després que un veí de la Seu d’Urgell denunciés dilluns la presència d’un al camí vell de Vilanova de Banat. En aquest cas es va tractar d’una corda de plàstic lligada a costat i costat d’una sendera, a una altura de poc més d’un metre, que va provocar una cremada important al coll al ciclista després d’impactar-hi. Fonts del cos policial van assegurar que a part de buscar pel municipi d’Alàs, també vigilaran la resta de la comarca “per l’elevat perill que representen tant per a ciclistes com per a corredors”. Agents rurals van explicar que també obriran una recerca “per identificar l’autor del parany” i que intensificaran la vigilància. L’alcaldessa d’Alàs i Cerc, Mari Carmen Ribó, va lamentar els fets i va manifestar que “parlarem amb els agricultors que tenen animals en els camps de la zona per veure si observen actituds dubtoses”.
Etiquetes
  • #8 The Observer
    (16/06/21 13:51)

    Un fil per aturar el bestiar no està mai a l'alçada del coll d'una persona. El que ho va fer era conscient de que volia fer mal. Em puc imaginar el nom del culpable amb molt poques possibilitats d'error

    Respondre
  • #7 Ordino
    (16/06/21 12:39)

    A Ordino els pagesos en posen per tot arreu i convençuts que tenen tot el dret de fer-ho, aneu amb cura.

    Respondre
  • #6 Joan
    (16/06/21 12:25)

    Amb un cable d'aquests per poc em degollo, anava en quad, sort que a poca velocitat, la corretja del casc en va salvar, vaig tenir un bon ensurt.

    Respondre
  • #5 Claudia
    (16/06/21 12:21)

    Martí va dir..
    A Esterri d'Aneu fa uns anys varen tenir el mateix problema, al final van obligar els pagesos a posar bandes de 2 cm d'ample electrificades i de color blanc ben visible, els problemes de seguretat i les morts d'animals salvatges van desaparèixer de cop.

    Respondre
  • #4 Joaquim
    (16/06/21 11:53)

    L'ajuntament de Alas és un autèntic desastre ni controlen ni els hi interessa fero, ja que alguns dels que estan a dins son els que tenen el bèstia per la zona, cal posar denuncia contra aquest ajuntament, i notificar als mossos, en cas de mort d'algun porc fer o cabirol fotografiar i porta-ro a medi ambient i posar ho a la premsa si algú és víctima d'aquest cable. Els camins són públics, els filats i cablejats no estan en normatives i es un nou sistema d'apropiar-se el territori de tots il·legalment.

    Respondre
  • #3 Audray
    (16/06/21 11:38)

    Al camí d'accés a l'observatori d'aus migratòries de Lletó, hi havia fa un mes un cable d'acer a nivell del coll pràcticament invisible que barrava el camí, sort que pujàvem i anàvem a poc a poc, si hagués estat de baixada hi hauria agut una desgracia

    Respondre
  • #2 Martí
    (16/06/21 11:28)

    Aquesta zona sols hi ha 3 pagesos amb bestiar, 1 a Artedó 1 entre Artedó i Vilanova, i 1 a Vilanova. És ben fàcil de saber qui és,
    On hi ha el cable s'identifica el propietari dels vedells de la zona ballada i ja tenim el culpable.

    Respondre
  • #1 Hanns
    (16/06/21 11:23)

    Són els pagesos que cauen amb la facilitat de posar cables o fils per tota la zona per evitar haver de controlar el bestiar, ja fa anys que dura aquest problema, el pitjor és que trobem molts cabirols estrangulats o enredats amb aquests fils, jo a la BTT porto sempre unes estenalles petites i me'n faig farts de tallar aquestes trampes, convido que feu el mateix per protegir els ciclistes i animals .

    Respondre
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts