x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Tecnologia

Una startup del NIU d'Andorra Telecom vol robotitzar la restauració

Macco Robotics ha presentat el seu nou projecte de robots per automatitzar la gastronomia
Actualitzada 16/06/2021 a les 18:44
Victor Martin, CEO de Macco Robotics, ha presentat aquest dimecres la nova startup que s’allotja al NIU d’Andorra Telecom. La proposta pretén robotitzar el sector de la restauració i l'hoteleria amb uns robots que, segons les paraules del propi Martin, "preparen i serveixen aliments i begudes, que porten comandes des de la cuina fins al taulell o la taula, que desinfecten espais, etc". 

El CEO de Macco Robotics ha explicat que "la necessitat d’un lliurament sense contacte i garantir a la vegada la seguretat i una bona experiència als clients, han fet créixer les demandes dels nostres robots". A més, des de la startup remarquen que els robots no arriben per treure llocs de feina, sinó per permetre que els treballadors deixin de fer feines repetitives per dedicar-se a altres que aportin m´és valor.

Miquel Gouarré, responsable del NIU, ha explicat que el projecte de Macco Robotics "permet recopilar una gran quantitat de dades en relació al negoci i al servei, unes dades que són de gran valor per a la presa de decisions de l’establiment". Cal destacar que la proposta ha rebut premis com els lliurats pel Rotary Club (2019), la Razón, Premio Luz (2016), Premio Europeo a la Gestión e Innovación Empresarial (AEEC).
Etiquetes
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts