x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Consell de ministres

Govern aprova 250 permisos de residència i treball per compte propi

50 queden reservats per a professionals liberals i els altres 200 són per a altres supòsits de residència i treball per compte propi
Les oficines del Servei d'Immigració divendres passat.

Poca afluència de temporers a Immigració en no fer-se els contractes

Les oficines del Servei d'Immigració.

Fernando Galindo
Actualitzada 16/06/2021 a les 19:52
Aquest dimecres, el Consell de Ministres ha aprovat, a proposta del titular de Justícia i Interior Josep Maria Rossell, el Reglament de quota general de les autoritzacions d’immigració de residència i treball per compte propi, amb un total de 250 permisos nous. D'aquests, 50 queden reservats per a professionals liberals i els altres 200 són per a altres supòsits de residència i treball per compte propi.

Ja gairebé s’han exhaurit totes les autoritzacions previstes en la darrera convocatòria de febrer del 2021. També hi havia un límit de 250, repartides en 50 autoritzacions per a professionals liberals i 200 autoritzacions per als altres supòsits. A dia d’avui, s’han exhaurit 218 autoritzacions, repartides en 15 per a professionals liberals i 203 per als altres supòsits. Per això, el Consell de Ministres ha aprovat avui un nou contingent per continuar fomentant la inversió estrangera per afavorir el mercat de treball nacional i la cohesió social.
  • #2 Andorrà
    (17/06/21 23:32)

    Porteu empreses i industria i no youtubers i influencers mal educats per viure del seu irpf. Ja he vist una influencer duns 23 anys aporximadament on criticaba i insultaba de com l examen teoric del carnet de conduir estaba amb català i que la senyora que s encaregana d ells els hi explicaba les coses amb català, molts d ells ni respecte tenen. Les empreses i la industria dona feina, millors sous i riquesa al país.

    Respondre
  • #1 Realitat
    (16/06/21 22:14)

    Regalar l'autoritzacio a exercir passant-se la reciprocitat per l'arc del trionf no es inversio estrangera.
    Es reversio interna.
    S'esta fent a grosso modo el que va fer el Marroc amb el Sahara amb els Espanyols amb Andorra. Aixo si els "inversio estrangera" operant als dos mercats aprofitant a sobre la fiscalitat i rebentan preus i mercat Andorra. Enhorabona.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts