x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Educació

La Universitat d'Estiu debatrà sobre els reptes i perspectives de la UE

El format deixa de ser d'una setmana i es faran sessions durant el darrer trimestre de l'any
Presentació de la Universitat d'Estiu i Tardor aquest matí

Presentació de la Universitat d'Estiu i Tardor aquest matí

Presentació de la Universitat d'Estiu i Tardor aquest matí

SFGA/CEsteve
Actualitzada 15/06/2021 a les 13:58
La Universitat d'Estiu torna aquest any després de la interrupció per les restriccions de la pandèmia amb el títol 'La Unió Europea: reptes i perspectives'. La ministra d'Educació, Ester Vilarrubla, ha destacat que la proposta continua sent "d'un fòrum de reflexió i obertura al món, gratuït i adreçat al conjunt de la societat civil" i ha anunciat que el format canvia i deixen de ser sessions concentrades en una setmana per repartir-les al llarg del darrer trimestre de l'any que comporta un canvi de nom per anomenar-se Universitat d'Estiu i Tardor. Les ponències es faran de manera presencial al Centre de Congressos d'Andorra la Vella i en línia i totes seran gratuïtes. 

La sessió inaugural serà el 13 de setembre amb l'obertura del cap de Govern i la ponència inaugural 'L’estat de la Unió Europea: crisi i reforma' que farà Pol Morillas. El 14 de setembre hi haurà la conferència La Unió Europea i els acords d'associació a càrrec de l'excap de divisió del Servei Europeu per a l’acció Exterior i excap negociador adjunt de la UE per a l’acord d’associació amb Andorra, Claude Maerten, i el el 9 de novembre s'acabaran les sessions amb la presència a Andorra de l'ara rectora del Col·legi d’Europa i exalta representant de la UE per als Afers Exteriors i la Política de Seguretat, Federica Mogherini, per tancar les sessions. 
Etiquetes
  • #2 desfeta anunciada
    (15/06/21 21:27)

    L'universitat d'estiu fa anys que es morta, exactament des que els politics la van començar a mangonejar. Menos mal que li canvíen el nom i així ja no hi haurà confusio amb l'epoca d'or: Tandem J.L. Sampedro-A. Vilana!!!

    Respondre
  • #1 De peus a terra
    (15/06/21 14:08)

    Ens cal molta FORMACIÓ. Benvinguda la formació...i caldria animar els pares/mares també anar-hi, per diagolar el que es transmetarà, a les classes...

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts