El comú habilitarà més zones d'aparcament durant el Tour

L’espai d’estacionament del Parc Central tancarà fins a mitjan juliol

El comú habilitarà més zones d'aparcament durant el Tour

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va afirmar ahir que el comú “habilitarà més zones d’aparcament de manera temporal” durant l’11, el 12 i el 13 de juliol, que són els dies en què el Tour de França passarà per Andorra. Marsol no va voler donar-ne més detalls i va assegurar que la localització i el nombre de places que es crearan “ja s’anunciaran més endavant”.

Cal recordar que l’aparcament Fener 1 està tancat per obres i que el del Parc Central tancarà completament a partir d’aquest dissabte i no reobrirà fins després del Tour.

D’altra banda, Marsol va destacar que el tancament de l’aparcament del Parc Central s’allargarà durant tres setmanes i, per tant, ho farà per un període “molt inferior” als tres mesos d’altres estius. A més, va subratllar que a la parròquia hi ha alternatives per poder estacionar el vehicle privat, com ara, entre d’altres, els aparcaments comunals del carrer de la Valira i de Prat de la Creu, que “rarament” està complet. Marsol també va recordar que els conductors poden utilitzar els aparcaments privats com, per exemple, el Vinyes, situat a Prat de la Creu.

La cònsol major va incidir en el fet que, malgrat el tancament de l’aparcament del Fener 1, que disposava de 245 places públiques d’estacionament, la parròquia té, des del 2016, 200 places d’aparcament més.

Finalment, la cònsol major va reconèixer que “evidentment” el tancament del Parc Central pot comportar “una mica de dificultats”, però va defensar que cal fer aquest “esforç” per la repercussió positiva que tenen per a l’economia del país esdeveniments com ara el Tour.

tracking