Detenen dos homes d'un grup dedicat a robar mercaderia

Als dos arrestats, no residents, se’ls imputen diferents sostraccions de cartrons de tabac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

aLa policia va arrestar dissabte dos homes no residents acusats de diferents robatoris de mercaderia. Segons va informar el cos d’ordre, agents de servei van ser requerits pels equips de seguretat d’un establiment comercial que havien enxampat els dos homes, de 27 i 30 anys, enduent-se cinc cartrons de tabac per valor de 150,80 euros. La investigació posterior de la policia va determinar que els homes estarien implicats en anteriors sostraccions succeïdes el 22, 23 i 30 de maig i el 6 de juny. En totes elles el botí va ser tabac, un total de 54 cartrons valorats en 1.670 euros. La policia ha determinat que els dos homes fan part d’un grup organitzat dedicat a furtar mercaderia ja que actuen “de manera programada, ràpida i conjunta i cadascú té un rol molt específic”.

Les dues detencions fan part del total de nou que la policia va dur a terme la setmana passada, cinc de les quals de conductors que van donar positiu d’alcohol o drogues. Un va ser un resident de 23 anys que, a més, va acabar detingut per encarar-se als agents de policia. Els fets van succeir diumenge a la matinada. Agents del cos van presenciar com un vehicle s’estavellava contra una tanca de ferro, provocant danys materials. Els policies van intervenir i li van fer el test d’alcoholèmia al conductor, que va donar una taxa de 2,62. El jove va reaccionar amb actitud amenaçadora, injuriosa i desafiant envers els agents i al presumpte delicte contra la seguretat del trànsit va sumar les infraccions contra la funció pública, contra la llibertat i contra l’honor.

Finalment, el cos d’ordre va detenir dimarts de la setmana passada un home resident de 43 anys per infligir agressions físiques i psíquiques a un menor d’edat.

tracking