Vallnord - Pal Arinsal rep 2.800 bikers el primer cap de setmana

Totes les instal·lacions estaven obertes al públic i s'ha viscut la cursa Maxiavalanche

Vallnord - Pal Arinsal rep 2.800 bikers el primer cap de setmanaVallnord-Pal Arinsal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Vallnord - Pal Arinsalhainauguratla temporada d'estiu de la millor manera; amb totes les pistes obertes i acollint més de 2.800bikers. A més a més, durant el cap de setmana s'ha disputat la cursaMaxiavalanche, en la que hi han pres part més de 500 ciclistes entre professionals iamateursi sense que hi hagués cap incidència en els protocols Covid-19.

El director general de l'estació massanenca, JosepMarticella, ha destacat que "és una reobertura molt esperada, després d'un hivern molt dur com el que hem passat" i ha recordat que "ens hem marcat un objectiu ambiciós però factible, i les xifres de l'obertura ho demostren".

Així mateix, els clients han pogut gaudir d'un total de 6 activitats alMountainPark:PekePark, Parc de Cordes, Tirolines, Kàrting,Buggiesentre altres disponibles durant total la temporada i que aquest cap de setmana han portat uns 500 clients, elevant la xifra total de visitants per sobre dels 3.200. Finalment, pel que fa al refugi delCompaedrosa, ha rebut ja més d'un centenar d'excursionistes des de l'inici de la temporada.

tracking